Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Аби наше селище було ще охайнішим та красивішим

Дата: 11.04.2024 08:50
Кількість переглядів: 929

У ці теплі весняні дні, коли все навкруги вкривається зеленню, в Пулинах триває весняне прибирання, аби наше селище було ще охайнішим та красивішим. 10 квітня представники відділів селищної ради, поділившись на групи, виконували певну роботу.

Жінки працювали у селищному

парку: білили бордюри паркових доріжок та прибирали їх. Опорядкували фонтан (почистили і пофарбували), який після зими став неначе новенький. Працівники відділу освіти висадили біля нього (на закріпленій клумбі) різнокольорові квіти. Тепер ця клумба стала найпривабливішою в нашому селищі.

Також впорядковували клумбу, що знаходиться навпроти магазину «Вацак» та КБП «Пулинський водоканал». Тут по периметру висіяли чорнобривці.

Як і годиться, кожна організація на своїй клумбі намагалася зробити якнайкраще. Навпроти селищної ради жіноцтво також постаралось: гарно прибрали свою ділянку.

Чоловіки з лопатами продовжували роботи по прибиранню та благоустрою вулиці Шевченка.

PS Дуже прикро було побачити сьогодні вранці, 11 квітня, у парку під лавою накидане лушпиння від соняшникового насіння та пляшки з води. А поряд стоїть урна для сміття. Щоправда й навколо урни валялося лушпиння. Як можна зневажати людську працю і бути байдужим до навколишнього середовища?

Фото без опису

https://rada.info/upload/users_files/04347172/fc6bbc8bcaafd35be7158e7277200294.jpgФото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04347172/ab1d2b92539549625c840d270b984c91.jpgФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь