Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку

Дата: 08.04.2024 12:46
Кількість переглядів: 195

5 березня за участі селищного голови Олександра Гаврилюка, секретаря ради Олени Гузюк відбулося засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку.

У ході засідання розглянуто наступні питання порядку денного:

1. Про затвердження Плану (Програми) економічного і соціального розвитку Пулинської селищної територіальної громади на 2024 рік.

2. Про звіт фінансово-господарської діяльності КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради за 2023 рік.

3. Про затвердження Комплексної програми підготовки та проведення заходів територіальної оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації в особливий період людських та транспортних ресурсів, агітаційно – розяснювальної роботи та підготовки молоді до військової служби, забезпечення функціо-нування системи військового обліку, соціального і право-вого захисту військовослужбовців і членів  їх сімей, прийняття на військову службу за контрактом громадян України, доборі для проходження служби у військовому резерві Збройних Сил на території Пулинської селищної ради та проведення  заходів  удосконалення та модернізації шостого відділу Житомирського районного територіального центру  комплектування та соціальної підтримки на 2024 рік.

4. Про затвердження Програми підтримки Збройних Сил України на 2024-2025 роки;

5. Про завершення приватизації об’єкта малої приватизації.

6. Про надання одноразової матеріальної допомоги. 

7. Про внесення змін до бюджету Пулинської селищної територіальної громади на 2024 рік.

8. Різне.

З інформацією виступили: селищний голова Олександр Гаврилюк; начальник КБП «Пулинський водоканал» Володимир Пашков; головний спеціаліст з надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення селищної ради Борис Оріховський; начальник відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська; начальник фінансового відділу Людмила Сак.

Після обговорення членами комісії усі питання порядку денного були підтримані. І будуть винесені на засідання чергової сесії селищної ради.

https://rada.info/upload/users_files/04347172/bfc4aa3fe06868a252c971adb2cdd9f2.jpgФото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04347172/3dc54aa5e5bb9ab3a53771202d75072d.jpg

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь