Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Засідання комісіі з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 04.04.2024 15:30
Кількість переглядів: 627

4 квітня 2024 року в Пулинській селищній раді під головуванням селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з наступним порядком денним:

1.  Про стан виконання протокольних рішень  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за 2023 рік.                    Доповідач: Оріховський Б.П. – головний спеціаліст з питань НС та ЦЗ населення  Пулинської селищної ради.

2.  Про стан  накопичення та збереження  місцевих матеріальних резервів.                                                                                                                                   Доповідач:       Оріховський Б.П. – головний спеціаліст з питань НС та ЦЗ населення  Пулинської селищної ради.

3. Про стан виконання Плану дій щодо підготовки до пропуску льодоходу, повені та паводків на території Пулинської селищної територіальної громади у 2024 році, підсумки.                                                                                       

  Доповідач: Кучер Віталій Адамович – керівник Пулинського міжрайонного  водного господарства.

4. Про стан виконання  заходів, визначених комплексним міжвідомчим планом   щодо проведення превентивної роботи серед населення з дотриманням вимог правил безпеки життєдіяльності, попередження пожеж, інших надзвичайних ситуацій, загибелі та травмування на них людей на 2024 рік.                                     

 Доповідач: Блощицький О.О. – провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській обл.                                     

  5. Про затвердження заходів  щодо підготовки населених пунктів та об’єктів громади до функціонування під час весняно-літнього пожежонебезпечного періоду 2024 року.                                                                                      

 Доповідач: Блощицький О.О. – провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській обл.

     6. Про залучення представників Житомирського районного управління ДСНС України у Житомирській області до комісійних обстежень закладів відпочинку та оздоровлення, у тому числі денних таборів освіти, розташованих на території Пулинської селищної територіальної громади.

Доповідач: Блощицький О.О. – провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Житомирського районного управління ГУ ДСНС України у Житомирській обл 

                                   

7. Про передачу паливо-мастильних матеріалів в кількості 200 літрів бензину А-92 з матеріального резерву (у вигляді талонів) для локалізації пожежі на території місця виділення відходів № 21.31 поблизу с. Веселе.                 Доповідач: Довгалюк С.Л.- начальник 27 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Житомирській області.

8. Про стан підготовки лісогосподарських підприємств до роботи у пожежонебезпечний період 2024 року.                                                       

 Доповідач: Давидюк Володимир Валерійович – інженер охорони та захисту лісу ДП «ПУЛИНСЬКИЙ ЛІСГОСП АПК».

Всі питання порядку денного розглянуто.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь