Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги громадян! Потурбуймося про своєчасність оформлення та належний стан Ваших документів!

Дата: 27.03.2024 14:19
Кількість переглядів: 529

 Попри складні умови воєнного стану Міграційна служба прагне до створення зручних і доступних умов для отримання адміністративних послуг.

Оформити або відновити паспортні документи можна у будь-якому підрозділі незалежно від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у 20 підрозділах Міграційної служби Житомирської області (https://dmsu.gov.ua/zhytomyr/pidrozdily.html).

Для оформлення ID-картки та закордонного паспорта не доведеться витрачати час у чергах. Наші працівники забезпечать для вас комфортне та швидке обслуговування.

Документи можна оформити звернувшись безпосередньо до підрозділів Міграційної служби Житомирської області у поточну чергу або записатись на прийом у зручний для вас час за допомогою онлайн-сервісу «Електронна черга» - https://dmsu.gov.ua/services/online.html .

Окрім того, ви маєте змогу одночасно оформити паспорт громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Отримати інформацію щодо стану оформлення біометричного документа можна на офіційному веб-сайті ДМС, скориставшись сервісом «Перевірка стану оформлення документів» (https://dmsu.gov.ua/services/docstate.html ).

Нагадуємо, що вартість вказаних документів складає:

паспорт громадянина України (ID-картка):

• вперше – безкоштовно;

• нетерміновий – 504 грн;

• терміновий – 874 грн.

паспорт громадянина України для виїзду за кордон:

• нетерміновий – 856 грн;

• терміновий – 1496 грн.

Міграційна служба Житомирської області надає консультації за номером "гарячої лінії": (0412)42-21-12 та особистими повідомленнями на офіційній сторінці у Facebook – https://www.facebook.com/udmszht/ .

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь