Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«ВІЛЬНІ ЧИТАЮТЬ УКРАЇНСЬКОЮ»

Дата: 26.03.2024 16:13
Кількість переглядів: 415

З нагоди відзначення 210-ї річниці з дня народження Тараса Шевченка, з метою поповнення бібліотечних фондів, створення мобільних бібліотечних куточків, формування книжкових поличок в укриттях Уповноважений із захисту державної мови за підтримки Міністерства освіти і науки України, Всеукраїнського проєкту «Єдині» та студентських мовних омбудсменів започатковує Всеукраїнський проєкт збору книжок «Вільні читають українською!».

Проєкт має на меті наповнити бібліотеки, бібліотечні куточки та книжкові полиці у Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій, Луганській, Харківській та Сумській областях українськими книжками. Саме тут найбільше зруйнованих чи знищених прицільними ворожими обстрілами бібліотек, відновити які – в наших силах.

Наша Пулинська громада не має та і не хоче стояти осторонь такої акції. Тому звертаємось до всіх небайдужих: одна книга із вашої особистої бібліотеки – і ми зробимо гарну справу. Так ми міцно триматимемо культурний фронт, який стане ще одним впевненим кроком до нашої Перемоги. Можливо, саме ваша книга стане улюбленою для когось на територіях, де наша підтримка просто необхідна.

Літературу ми маємо зібрати протягом місяця, в кінці квітня побачимо результат; побачимо, які ми дружні, організовані, свідомі українці.

Книги приносьте до Бібліотеки Пулинської селищної ради (вул. Шевченка, 116).

Заздалегідь вдячні небайдужим землякам! То все ради України!!!

 Фото без опису

Відділ гуманітарний селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь