Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Оприлюднення результатів розгляду пропозицій громадськості до проекту містобудівної документації «Детальний план території Гута-Юстинівського родовища-2, східна околиця с. Гута-Юстинівка Житомирського району Житомирської області»

Дата: 05.03.2024 16:07
Кількість переглядів: 248

На виконання вимог ст. 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під  час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.05.2011 р. № 555 зі змінами від 21 жовтня 2022 року №1196, на офіційному веб-сайті Пулинської селищної ради та в трьох громадських місцях (адміністративне приміщення селищної ради (селище Пулини вул. Шевченка,104), адміністративне приміщення старостату (с. Новий Завод вул.Миру 3А), приміщення фельдшерського пункту  (с.Гута Юстинівка вул. Миру 20) була оприлюднена інформація про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детальний план території Гута-Юстинівського родовища-2, східна околиця с. Гута Юстинівка Житомирського району Житомирської області», (далі – ДПТ), замовником якої є Пулинська селищна рада Житомирської області, розробником – Товариство з обмеженою відповідальністю «Лекстатус Груп».

Механізм врахування громадських інтересів під час розроблення проєктів містобудівної документації на місцевому рівні передбачає розгляд та узагальнення пропозицій громадськості до зазначених проектів, які повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

У період з 24 січня по 23 лютого 2024 року у приміщенні Пулинської ради за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104. Електронна адреса: otg.puliny@ukr.net., приймались письмові пропозиції (зауваження) громадськості стосовно вищевказаного ДПТ. Упродовж вищезазначеного періоду письмових пропозицій та зауважень громадськості щодо проекту містобудівної документації не надходило.

Крім того, 07 лютого 2024 року в актовій залі Пулинської селищної ради за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104, 3-тій поверх відбулися громадські слухання ДПТ, про що складено відповідний протокол від 07 лютого 2024 року, в якому не було зафіксовано пропозиції (зауваження) до ДПТ.

Для отримання більш детальної інформації щодо ДПТ можна звернутися до відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Пулинської селищної ради за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104.

Повідомлення та протокол читати за посиланням: 

https://drive.google.com/drive/folders/1eLnJelzmrzhJYrir-2TY9PBkmoGDaxOr?usp=drive_link

 https://rada.info/upload/users_files/04347172/5fa62f135ccf56ea9cb64a1e49e43b2b.jpg

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь