Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Знайомство юних читачів з новими книгами, що надійшли по проєкту у «Валізці з книжками»

Дата: 08.02.2024 11:37
Кількість переглядів: 339

7 лютого у бібліотеці Пулинської селищної ради відбулося перше знайомство юних читачів з книгами, які надійшли по проекту у «Валізці з книжками». Зокрема презентували книгу Зоряни Живки «Пес Патрон».  

Бібліотекарі провели огляд нових книжок, розповіли дітям про те, які події та історії увійшли до їх змісту. Це був справжнісінький шквал позитивних емоцій! Діти з великим інтересом та цікавістю розглядали книгу за книгою! Дбайливо гортаючи сторінку за сторінкою, знайомились з їх змістом та героями.

Далі, у Всесвітній день читання вголос, читали разом книжку З. Живки «Пес Патрон». Це історія про те, як важливо мріяти, ставити мету й ніколи не зневірятися, розказана від імені пса Патрона – найвідомішого собаки України. Пес Патрон – собака-сапер. Пошук снарядів, мін і бомб, щоб світ довкола став безпечнішим, – це його носа та лап справа.

 З книги діти дізналися про походження пса-рятівника, значення імені пса, його господарів. Про наполегливість, працьовитість, роботу сапера, яка рятує людські життя, та про велику мрію.

По закінченню читання обговорювали прочитане, а саме: що захопило дітей, вразило, про що вони довідалися.

Юні читачі з задоволенням малювали пса Патрона, розповідали про своїх чотирилапих, хвостатих друзів та пригощалися смаколиками.

«Ми думаємо, що захід сподобався нашим читайликам, тому що, попри виклики війни, діти повинні мати дозвілля, більше спілкуватися і читати добрі книги», – підсумовує сказане завідувачка бібліотеки Людмила Пашківська.Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь