Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Селищний голова Олександр Гаврилюк провів спільну нараду

Дата: 05.02.2024 15:55
Кількість переглядів: 218

5 лютого Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк провів спільну нараду з начальниками відділів та керівниками комунальних закладів, що знаходяться на території громади.

Під час наради кожен начальник та керівник мав можливість поділитися інформацією (позитивні й негативні моменти) щодо своєї роботи, почути оголошення.

Зокрема начальник відділу освіти Наталія Опанащук озвучила приємну новину, що в Пулинському ліцеї буде створено Тимчасовий освітній центр. Це буде окремий шкільний клас з сучасним ремонтом, меблями, обладнанням. Уже готуються профільні спеціалісти до нього.

Такі Тимчасово освітні центри створюються в рамках реалізації проєкту «Комплексний захист, освіта та підтримка психічного здоров’я дітей та сімей, що повернулися з числа внутрішньо переміщених осіб (ВПО) у Харківській, Сумській та Житомирській областях».  

З 66 громад Житомирщини, до проєкту було відібрано лише три, серед яких і наша. Це Звягельська, Пулинська і Станишівська громади.

Завідувач сектора земельних відносин Василь Владиченко наголосив на тому, що згідно з Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», у разі, якщо до 1 січня 2025 року власник не витребуваної земельної частки (паю) або його спадкоємець не оформить право власності на земельну ділянку, він вважається таким, що відмовляється від одержання земельної ділянки.

Головний спеціаліст відділу гуманітарного Георгій Андрійчук нагадав присутнім про заготівлю крові (виїзна форма), що відбудеться 15 лютого на базі КНП «Лікарня» селищної ради. Запросив керівників та їх колективи до активної участі в донорстві.

Загалом комунальні заклади, відділи селищної ради та їх структурні підрозділи працюють у звичному режимі.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь