Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Інформаційне повідомлення про оприлюднення містобудівної документації...

Дата: 26.01.2024 08:32
Кількість переглядів: 478

Інформаційне повідомлення про оприлюднення містобудівної документації, початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості та проведення громадських слухань щодо «Детальний план території Гута-Юстинівського родовища-2, східна околиця с. Гута Юстинівка Житомирського району Житомирської області»

Містобудівна документація розроблена ТОВ «ЛЕКСТАТУС ГРУП» на замовлення Пулинської селищної ради Житомирського району Житомирського області на підставі Рішення 37 сесії VIII скликання Пулинської селищної ради №1281 сесії VIII від 19 жовтня 2023р. (рішення додається) та завдання на розроблення детального плану території.

Орган, що приймає рішення про затвердження ДПТ Пулинська селищна рада Житомирського району Житомирського області.

  1. Повна назва документа державного планування, що пропонується, та стислий виклад його змісту
     «Детальний план території Гута-Юстинівського родовища-2, східна околиця с. Гута Юстинівка Житомирського району Житомирської області»
     ДПТ є документом державного планування місцевого рівня, який підлягає стратегічній екологічній оцінці відповідно до аб.2 п.1. ст.19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності». Розділ «Охорона навколишнього природного середовища», що розробляється у складі містобудівної документації, одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку (п.4. ст.2 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності»).
     Метою розроблення детального плану є забезпечення комплексності забудови території в зв’язку з наміром замовника здійснювати будівництво об’єктів фізичної культури і спорту, а також уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, просторової композиції, параметрів забудови із дотриманням вимог містобудівного, санітарного, екологічного, природоохоронного, протипожежного та іншого законодавства; визначення містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки.
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування.
     Пулинська селищна рада Житомирського району Житомирської області.
  3. Дата початку та строки здійснення процедури громадського обговорення
     23 січня 2024 року та триватиме до 22 лютого 2024 року;
  4. Способи участі громадськості (надання письмових зауважень і пропозицій, громадські слухання тощо) в процесі громадського обговорення
     Громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (у тому числі в електронному вигляді) із зазначенням прізвища ім’я та по-батькові, місце проживання, особистим підписом заявника свої побажання та пропозиції до проєкту ДПТ та розділу «Охорона навколишнього природнього середовища» (звіту СЕО), які повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил на адресу Пулинської селищної ради: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104, електронна поштова скринька: otg.puliny@ukr.net. Усі зауваження і пропозиції, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду.
  5. Дата проведення запланованих громадських слухань
     07 лютого 2024 року
  6. Час проведення запланованих громадських слухань
     о 10:00 год
  7. Місце проведення запланованих громадських слухань
     У приміщенні Пулинської селищної ради за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104
  8. Орган, від якого можна отримати інформацію та адресу, за якою можна ознайомитися з проєктом документа державного планування, звітом про стратегічну екологічну оцінку та екологічною інформацією, у тому числі пов’язаною зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування
     Із звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись на веб-сайті Пулинської селищної ради Житомирського району Житом області https://new.makariv-rada.gov.ua/.

Додатково із документом державного планування та звітом про стратегічну екологічну оцінку можна ознайомитись у приміщення Пулинської селищної ради за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104. Терміни подання зауважень і пропозицій: з 23.01.2024 р та триватиме до 22.02.2024 р.(Додатково надаємо можливість вільного доступу до матеріалів містобудівної документації на паперових носіях у вихідні дні та в неробочий час: «06», «07», «08» лютого 2024 р. з 17.00 год. до 18.00 год. та «10», «11» лютого 2024 р. з 13.00 год. до 14.00 год. за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104. )

9. Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, його поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій
 Пулинська селищна ради Житомирського району Житомирської області за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104. Електронна адреса: otg.puliny@ukr.net. Строки подання зауважень і пропозицій: з 23.01.2024 р та триватиме до 22.02.2024 р.

  1. Місцезнаходження наявної екологічної інформації, у тому числі пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується документа державного планування
     Пулинська селищна ради Житомирського району Житомирської області за адресою: 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104.
  2. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту документа державного планування – не потребує.

Замовник/Уповноважена особа замовника:
 Пулинська селищна рада – 12001, Житомирська обл., Житомирський р-н, смт Пулини, вул. Шевченка, буд. 104, / Кайданюк Іван Володимирович

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь