Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Звернення! Дотримуйтеся Правил благоустрою

Дата: 05.01.2024 14:12
Кількість переглядів: 481

Щоб в організаціях, установах чи власному будинку було комфортно та затишно, необхідно регулярно підтримувати чистоту і порядок не лише самої будівлі, а й прилеглої до неї території та підземних комунікацій.

Пулинська селищна рада просить Вас утримувати в належному стані та у відповідності до Правил благоустрою, затверджених рішенням 5-ї сесії 7 скликання селищної ради №139 від 22.02.2018 р. (зі змінами), будівлі, території, та підземні комунікації, які перебувають у власності, користуванні і на умовах договору оренди, а також здійснювати прибирання на території по периметру на відстані 25 метрів від об’єкту. В період снігопаду та ожеледиці забезпечувати очищення від снігу та льоду і посипання протиожиледними матеріалами (окрім соляних сумішей) та регулярно, з додержанням правил безпеки, проводити очистку дахів від снігу та льодових бурульок з встановленням огорож чи сигнальних стрічок.

У випадку недотримання Правил благоустрою до керівників підприємств, установ, організацій та фізичних осіб-підприємців передбачено застосування штрафних санкцій відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Санкція вищевказаної статті передбачає накладення штрафу на громадян від двадцяти до вісімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб, громадян-суб’єктів підприємницької діяльності – від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь