Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Благодійна допомога музеям Пулинської громади

Дата: 05.01.2024 12:18
Кількість переглядів: 717

У ці важкі дні війни, коли українська культура та історична спадщина стали мішенню для рашистів, підтримка для музеїв неоціненно важлива. Тож благодійники з інших країн всіляко допомагають нам. Особливо відчутна допомога з Німеччини.

4 січня директорка Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради Олена Загацька побувала в Києві, де отримала благодійну допомогу. Це якісне і надзвичайно необхідне обладнання та матеріали для збереження колекцій в умовах війни, серед яких повербанки, гідрометри, пакувальні, розхідні матеріали, ноутбук та інше.

Благодійна допомога буде розділена між усіма музеями громади, а саме: художній музей «Пулинські барви» КУ «Центр культури і дозвілля» селищної ради; українська світлиця «Очеретяночка» при сільському Будинку культури; українська світлиця «Українська хата – берегиня роду» при «Центрі культури і дозвілля» та музеях при навчальних закладах громади. Це – Зразковий музейний центр Очеретянської філії Пулинського ліцею, музей історії села Чернявка Чернявської філії Пулинського ліцею, Зразковий історико-краєзнавчий музей Івановицького ліцею, історико-краєзнавчий комплексний музей Пулинського ліцею.

Центр культури і дозвілля Пулинської селищної ради висловлює щиру вдячність Центру допомоги мистецтву України (Ukraine Art Aid Center), який за підтримки Міністерства культури Німеччини надав музеям Пулинської громади вагому допомогу, а також дякуємо координатору Ірині Нікіфоровій за допомогу в організаційних питаннях.

 Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь