Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

 Шановні жителі Пулинської громади!

Дата: 29.12.2023 15:31
Кількість переглядів: 732

Фото без описуОт і завершується ще один рік, який переживаємо з болем війни. Для когось він був кращим, для когось – недуже. Але якби там не було, бажаю залишити у старому році все, що нас обтяжувало і непокоїло, а в Новий рік взяти лише позитивні емоції, зберегти в душі любов та віру в світле майбутнє.

Сьогодні в усіх нас одна найочікуваніша мрія – Перемога. У 2024 році я бажаю усім нам Перемоги та мирного неба, міцності, щоб відбудовувати та покращувати нашу Україну, нашу громаду.

Щиро завдячую кожному мешканцю громади за Вашу працю на благо рідного краю. Без Вашої відданості та професіоналізму в нас не відбулося б позитивних змін.

Нехай рік Новий буде багатим на добро та щедрим на успіхи. Зичу, щоб усі були живі й здорові, нехай усі рідні та близькі будуть поряд.

Хай віра, надія і любов завжди супроводжують Вас на життєвій дорозі, а Новий рік обов’язково принесе впевненість у завтрашньому дні, наповнить радістю серця, зробить змістовною кожну хвилину життя. Щастя, достатку і благополуччя Вам та Вашим родинам!

З Новим роком!

З повагою Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь