Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Артисти окремої десантно-штурмової бригади виступили в Пулинах з концертом

Дата: 28.12.2023 10:25
Кількість переглядів: 239

27 грудня військові артисти 95-ї окремої десантно-штурмової бригади з м. Житомира з Благодійним концертом, зі Святим Миколаєм завітали до Пулин.

Це далеко не перший виступ солістів ОДШБ Ірини Берегової та Миколи Рябенького в нашому селищі. Як вони самі зазначили, зібраними коштами зі своїх концертів допомагають побратимам, які сьогодні тримають наш спокій.

На початку концертної програми Святий Миколай разом з Іриною Береговою привітали присутніх колядками. Далі прозвучали пісні й вірш на злободенну нині воєнну тематику. Слухаючи пісні, ще і ще раз задумуєшся: скільки лиха заподіяли нам російські нелюди. Це відчувають навіть маленькі дітки, які не хочуть ніяких подарунків, лише б тато з війни повернувся живим (пісня «Оленка дочекалась свого тата»). І, звичайно, нам, українцям, і у важкі хвилини притаманний оптимізм та гумор. Пісня «москва згоріла і втонула» та інші надали всім бадьорого настрою. Глядачі проводжали артистів стоячи.

Концерт тривав більше години. На допомогу Збройним Силам України було зібрано майже 5000 грн.

Селищний голова Олександр Гаврилюк подякував солістам десантно-штурмової бригади за виступи, а глядачам – за підтримку. І наголосив, що ми маємо якомога більше допомагати військовим.

 

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуhttps://rada.info/upload/users_files/04347172/fa03fe0222e516443edc5db3b7d7e876.jpgФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь