Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Виставка юних художників «Різдвяний вернісаж»

Дата: 21.12.2023 16:53
Кількість переглядів: 753

 21 грудня в залі художнього музею «Пулинські барви» селищної ради відкрито виставку «Різдвяний вернісаж» творчого доробку вихованців художнього відділу Пулинської мистецької школи. На виставці представлено роботи 30 юних художників. 

Ця зустріч стала певним підсумком, досягненням за півріччя. У своєму виступі викладач художнього відділу Леонід Фесенко наголосив, що в поточному навчальному році 11 вихованців відділу стали призерами кількох конкурсів.

Учасниками Всеукраїнського конкурсу «Графічні метаморфози» (м. Кривий Ріг) стали: Софія Костюшенко, Яна Цвєткова, Юлія Острогляд, Олександра Жура та Вікторія Косенко. А фіналістом цього конкурсу стала Дарина Гаврилюк.

ІІ Міжнародний конкурс мистецтв «STAR MARKET» (м. Київ) дав такі результати: Гран-прі – Юлія Острогляд та Уляна Яремеко; І-і місця – Олександра Жура, Карина Волощук, Артем Скаківський; ІІ місце – Ліана Опанащук.

Осіпчук Вікторія взяла участь у двох Міжнародних фестивалях. Це «Осіння казка» (Німеччина, м. Берлін) та «Європейська осінь» (Словенія, м. Братислава), в яких юна художниця здобула І та ІІ місця.

Крім цього, вихованці мистецької школи брали участь у конче потрібній справі. Вони розписували гільзи та дерев’яні вироби для аукціону на підтримку Збройних Сил України.

Директор мистецької школи Яна Сомплавська та викладач Леонід Фесенко вручили дітям Дипломи, Подяки і подарунки.

На завершення заходу Леонід Фесенко наголосив, що сьогодні ми маємо дякувати Збройним Силам України за те, що дають можливість вчитися та розвиватися. Тож ми повинні допомагати військовим. І скринька для допомоги ЗСУ, що стояла на столі серед виробів учнів (маленьких янголят), ожила.

Громадська організація «Динаміка успіху» надіслала викладачам та учням, учасникам конкурсу мистецтв «STAR MARKET» лист-подяку з такими словами: «Хочемо подякувати кожному із вас за те, що ви даруєте свої ідеї, емоції та креатив у світі мистецтва. Ваша участь робить наш конкурс особливим та неповторним. Керівникам, які надали підтримку та допомогу у впровадженні конкурсу, висловлюємо окрему подяку. Ваша праця і відданість збагачує світ яскравими фарбами та позитивними емоціями.

Дякуємо вам за те, що робите наш світ кращим завдяки мистецтву».Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 Виставка триватиме до 21 січня 2024 р.

Телефон для довідок: 097 87 69 898.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь