Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Здорова родина – багатство країни

Дата: 05.03.2018 17:24
Кількість переглядів: 747

Спорт - невід’ємна складова людського життя. Для когось – це професія, для когось – спосіб життя, а для когось – просто захоплення. Але хай там як, спортсмен живе у кожному з нас. Бо спорт – це прагнення бути кращим і досягти більшого. Це азарт, що охоплює при наближенні до мети. Це емоції, які супроводжують кожну перемогу і поразку. А учні 4-Б класу Пулинської ЗОШ І-ІІІ знають, що «Здорова родина – це багатство країни». Отже спорт – це здоров’я.

2 березня у 4-Б класі було організоване сімейне спортивне свято, яке проходило під гаслом «Здорова родина – багатство країни», тому спортзал школи був переповнений спортсменами, учнями, батьками, вболівальниками, гарним настроєм та купою емоцій. У цей день зібралась вся родина кожного з учнів класу, але головними героями свята були 4 сім’ї-команди, котрі брали участь у змаганнях. А саме: сім’я Яременків (мама Надія, тато Роман та донька Поліна); Тальків (мама Ірина, тато Ігор та син Назар); Невмержицьких (мама Юлія, тато Олексій та донька Злата); Іщенків (мама Катерина, тато Микола та син Ігор). Для команд були підготовлені веселі та рухливі конкурси, завдання яких учасникам потрібно було виконати і на швидкість, і на якість. Оцінювали і слідкували за правильністю, точністю виконання всіх завдань справедливе та компетентне журі.

Протягом всього свята в залі панувала позитивна та весела атмосфера. Між конкурсами учні та батьки радували глядачів веселими піснями, чудовими віршами, а ведуча свята Грибан М.С. проводила цікаві спортивні руханки, в яких брали участь абсолютно всі присутні.

Півтори години розваг промайнули зовсім непомітно. Наприкінці свята команди отримали іменні грамоти та індивідуальні фото від адміністрації школи. Всі залишись задоволені й щасливі.

Отже, ще раз можемо впевнитись в тому, що спорт – це не тільки корисно, а ще й весело і захопливо. Ми дякуємо вихователю ГПД 4-Б класу Грибан М.С. за чудове проведення свята та всім, хто долучався до організації цього неймовірного дійства.

Отож, шановні читачі сайту, займайтеся спортом, отримуйте від цього задоволення і будьте здорові!

О.А.Габриадзе, вчитель 4-Б класу Пулинської ЗОШ І-ІІІ ст.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь