Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У день професійного свята відзначили кращих працівників культури громади

Дата: 13.11.2023 16:31
Кількість переглядів: 494

9 листопада, у Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва, за участю Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка, начальника відділу гуманітарного Олени Гузюк, головного спеціаліста відділу Лариси Громської та працівників культури громади, у Центрі культури і дозвілля Пулинської селищної ради відбувся урочистий захід.

Фото без описуЗвертаючись до присутніх, очільник громади відзначив активну участь працівників культури у підтримці наших військовослужбовців шляхом проведення різноманітних благодійних заходів, які регулярно організовуються в громаді за сприяння директорів будинків культури та завідувачів сільських клубів, за участю місцевих аматорів та небайдужих мешканців.

«Шановні працівники культури, у день професійного свята бажаю Вам душевної злагоди, натхнення у роботі, міцного здоров’я, щастя, родинного тепла, великих творчих успіхів та мистецьких злетів! Продовжуймо працювати задля спільної Перемоги! Слава Україні»насамкінець, побажав Олександр Гаврилюк.

Фото без описуПочесною грамотою Пулинської селищної ради, за бездоганне виконання своїх посадових обов’язків, популяризацію та збереження кращих традицій української культури, нагородили директора філії Будинок культури села Очеретянка КЗ «Центр культури і дозвілля» Пулинської селищної ради Аллу Терещенко.

За великий внесок у розвиток культурної сфери громади, вагому підтримку ЗСУ, дієву комунікацію з місцевими мешканцями, творчий підхід до виконання службових обов’язків, поповнення духовної скарбниці української народної творчості, креативність та стійкість у складні часи, присутнім подякували і Олена Гузюк та Лариса Громська. Представникам культурної сфери громади побажали талановитих аматорів, затишку у домівках, невичерпної творчої наснаги, вдячних глядачів, якнайшвидшої Перемоги та повернення рідних.

Подяками відділу гуманітарного, з нагоди свята, нагородили директора Будинку культури села Ясна Поляна Інну Войцехівську, завідувачку сільського клубу села Сколобів Тетяну Войтенко, директора Будинку культури села Юлянівка Олену Соколовську.

Окремо відзначили Івановицький жіночий вокальний ансамбль «Вербиченька», який активно долучився до благодійних заходів на підтримку ЗСУ у закладах культури громади та взяв участь у обласному фестивалі.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису

Зі словами привітань до присутніх звернулася і директор Центру культури та дозвілля Пулинської селищної ради Олена Загацька. Колегам подякувала за активну співпрацю, оптимізм та різноманіття проведених заходів, у тому числі на підтримку ЗСУ, а також відзначила директорів та завідувачів клубних установ, які разом із талановитими аматорами та майстрами народної творчості, за підтримки старост старостинських округів та місцевих жителів, протягом року зібрали понад 10 000 грн на підтримку ЗСУ.

Так, Подяки вручили: директору Чернявського будинку культури Ларисі Зозулі, директору Пулиногутського будинку культури Валентині Панченко, директору Зеленополянського будинку культури Валентині Кайданюк, завідувачу Корчівського сільського клубу Михайлу Виговському, завідувачці Видумського сільського клубу Ользі Сірик та директору Староолександрівського будинку культури Катерині Чернецькій.

Музичні дарунки у цей день усім присутнім дарував колектив Яснополянського будинку культури «Оберіг» (керівник Іван Іщенко).

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь