Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Урочистості з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва для митців Житомирського району

Дата: 10.11.2023 15:54
Кількість переглядів: 842

9 листопада, у Всесвітній день працівників культури та майстрів народного мистецтва, митці Житомирського району та усі причетні до цієї сфери в Житомирському районі зібрались на урочисту активність у Будинку культури села Вільськ Оліївської територіальної громади. 

Захід, у складі начальника відділу гуманітарного Олени Гузюк, головного спеціаліста Лариси Громської, директора Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради Олени Загацької та завідувачки Ялинівського сільського клубу Світлани Чернишвідвідала і делегація з Пулинської громади.

Присутніх представників сфери культури вітали заступник начальника управління культури та туризму Житомирської ОВА Наталія Журбей, начальник Житомирської РВА Юрій Тарасюк, в. о. Оліївського сільського голови Борис Ткаченко. Працівникам культурної сфери району бажали творчого натхнення, вагомих успіхів і якнайшвидшої перемоги України, яку наближаємо усі разом, кожен на своєму фронті.

За самовіддану працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у культурно-мистецьке життя Житомирського району чимало працівників сфери культури були нагороджені грамотами Житомирської РВА та  Житомирської ОВА.

Серед кращих і представники нашої громади: завідувачка Ялинівського сільського клубу, керівник ФК «Криниченька» Світлана Черниш та завідувач клубу у с. Бабичівка В'ячеслав Христюк, який сьогодні захищає Україну в лавах ЗСУ.

Окрасою святкового дійства стали виступи аматорських вокальних і танцювальних колективів, а також окремих виконавців. Серед яскравого сузір'я найкращих і найталановитіших приємно було бачити і наших земляків.

У святковій концертній програмі взяли участь "Зразковий  художній колектив" хореографічний колектив «Колорит» та талановитий музикант, лауреат Міжнародних конкурсів, гітарист та саксафоніст Максим Коломієць. Разом із іншими артистами вони подарували кожному з присутніх на урочистостях відчуття насолоди й неймовірно теплу атмосферу свята.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь