Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Наслідки негоди у Пулинській громаді

Дата: 30.10.2023 16:35
Кількість переглядів: 1214

Цими вихідними, внаслідок складних метеоумов: сильні пориви вітру та шквальний дощ, на території Пулинської громади, як і у багатьох регіонах області, проводилися роботи з усунення наслідків негоди.

За словами начальника відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Івана Кайданюка, на території громади було зафіксовано повалені дерева вздовж доріг у напрямках сіл Буряківка, Кошелівка, Ясна Поляна, Івановичі, смт Хорошів та у смт Пулини, зокрема обабіч водойми «Бровар».

Фото без описуКрім цього, були повідомлення від старост старостинських округів та мешканців громади щодо повалення фруктових дерев біля приватних домогосподарств, у тому числі у смт Пулини.

Частково через негоду вітром позривало покрівлі на житлових будинках та господарських будівлях у різних населених пунктах громади. Також частково пошкоджень зазнали адміністративні будівлі підприємств, установ та організацій.

У суботу, 28 жовтня 2023 року, на території громади через замкнення ліній електропередач, викликаних поваленням дерев, серед іншого, проводилися роботи і з відновлення електромереж та подачі світла.

Роботи відповідальних служб, у тому числі ДСНС, РЕМу, КБП «Пулинський водоканал», за участю працівників відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Пулинської селищної ради, з ліквідації наслідків негоди, розпочаті у суботу, продовжилися і сьогодні. Зокрема, проводяться розкрижування повалених дерев, вивезення гілок, згрібання листя тощо.

Фото без описуВажливо: ті мешканці громади, які застрахували майно, яке було пошкоджено внаслідок негоди, вже отримують страхові виплати. Тому, вкотре нагадуємо про необхідність страхування майна, у тому числі від пожеж та наслідків надзвичайних ситуацій.

Пулинська селищна рада висловлює слова щирої вдячності усім працівникам відповідальних структур, які долучилися до ліквідації наслідків буревію, за оперативність, самовідданість та роботу у надскладних умовах. Окремі слова вдячності жителям населених пунктів, які власноруч боролися з поваленими поривами вітру деревами та поламаними гілками.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь