Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із позачергового засідання постійної комісії з питань бюджету…

Дата: 30.10.2023 08:28
Кількість переглядів: 678

27 жовтня 2023 року відбулося позачергове засідання постійної комісії з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку.

На порядку денному питання щодо виділення із селищного бюджету субвенції до Житомирської міської територіальної громади для закупівлі обладнання та безоплатної передачі в постійне користування військовій частині А7307.

Фото без описуЗаслухавши інформацію Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка та начальника фінансового відділу Людмили Сак, розглянувши листи-прохання командування військової частини А7307 щодо виділення коштів, у тому числі на придбання квадрокоптера, присутні члени комісії, зі змінами і доповненнями, підтримали рішення щодо спрямування із селищного бюджету 60 000 грн субвенції до Житомирської міської територіальної громади для закупівлі обладнання та безоплатної передачі в постійне користування військовій частині А7307.

Крім цього, у ході засідання були обговорені можливості підтримки Воїнів-земляків, які безпосередньо перебувають у зоні активних бойових, шляхом виділення коштів з місцевого бюджету.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь