Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинах провели перший футбольний турнір пам'яті полеглого Воїна-земляка Валерія Шевчука

Дата: 28.10.2023 17:35
Кількість переглядів: 309

28 жовтня 2023 року, недивлячись на примхи погоди, на стадіоні «Колос» у смт Пулини, відбувся турнір з футболу серед команд 40+, присвячений пам'яті полеглого Воїна-земляка, мешканця села Ясна Поляна Валерія Шевчука. Матч відбувся за ініціативи брата нашого Героя, голови Козятинської міської федерації футболу Олександра Шевчука та за підтримки Пулинської селищної територіальної громади.

Фото без описуДо участі заявилися 4 команди:«Фанат» (смт Пулини), «Моноліт» (м. Козятин), «Технофон» (смт Любар) та збірна команда Курненської громади.

На футбольному турнірі пам'яті Валерія Шевчука також були присутні очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк, брати й мати полеглого Воїна-земляка та інші мешканці громади.

За результатами жеребкування, у першій грі зустрілися команда «Фанат» (смт Пулини) та команда Курненської громади. З рахунком 2:1 перемогу отримала місцева команда «Фанат».

У наступному двобої зустрілися команди «Моноліт» (м. Козятин) та «Технофон» (смт Любар). З рахунком 2:0 переможцями стали любарчани.

Згідно з домовленістю, команди, які програли у своїх парах, зіграли вирішальну гру за 3 місце турніру.

У фіналі зустрілися команди «Фанат» (смт Пулини) та «Технофон» (смт Любар). У результаті запеклої, напруженої боротьби, з рахунком 2:1, виграли футболісти з смт Любар, що і зробило їх чемпіонами першого турніру пам'яті Валерія Шевчука. Срібло вибороли гравці команди «Фанат» (смт Пулини). Бронзу здобули футболісти команди «Моноліт» (м. Козятин). Четверту сходинку посіла команда з Курненської громади.

Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк та брат загиблого Воїна-земляка Олександр Шевчук вручили капітанам пам'ятні дипломи та медалі гравцям команд-призерів.

Вічна пам'ять нашим полеглим Героям! Вічна шана живим! Слава Україні!

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь