Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Учасники освітнього процесу поповнили благодійний рахунок, відкритий у громаді, на 40 756 грн

Дата: 25.10.2023 14:12
Кількість переглядів: 422

Велика освітянська родина Пулинської громади від початку повномасштабного вторгнення активно підтримує українську армію, акумулюючи основну увагу на підтримку Воїнів-земляків.

Так, до Дня Захисників і Захисниць України, у закладах загальної середньої освіти відбулося ряд заходів, у тому числі благодійних. Завдяки спільним зусиллям педагогічного, учнівського та батьківського колективів, у результаті проведення благодійних ярмарків, благодійний рахунок, відкритий у Пулинській громаді, було поповнено на 40 756 грн.

Фото без описуЗа інформацією, наданою керівниками закладів освіти, з метою формування в учнів почуття патріотизму, любові до свого народу, задля підтримки та подяки ЗСУ,  було проведено цикл активностей.

У Вацлавпільському ліцеї організовано:

  • благодійну ярмарку, на якій зібрали 6 638 грн (5 000 грн перераховано на благодійний рахунок, 1 638 грн – адресна допомога Воїнам-Захисникам);
  • уроки пам’яті «Нація нескорених: від козацтва до сьогодення»;
  • акцію «Калинова алея» (висаджено 9 кущів калини);
  • спортивні змагання «Козацькі розваги»;
  • міні-проєкт «Моєму герою»;
  • покладання квітів на могилу загиблого випускника школи Валерія Шевчука.

Крім цього, було сплетено 36 м² маскувальної сітки, зібрано 800 кг картоплі для постраждалих жителів Херсонщини та овочі для 95 ОДШБр, а також перераховано 1 400 грн на придбання дрону Мавік 3 для 32 окремої механізованої бригади.

Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису

У Мартинівському ліцеї здобувачі освіти на благодійному ярмарку зібрали 7 525 гривень та підготували 20 посилок вдячності для Воїнів-земляків з теплими речами, засобами особистої гігієни, солодощами, ліками, листами, вітальними листівками, браслетами-оберегами. До Дня Захисників і Захисниць у закладі також провели свято «Незламні» та організували зустріч ліцеїстів з Воїном-односельцем.

Фото без опису Фото без описуФото без описуУ Пулинському ліцеї провели:

  • благодійний ярмарок до Дня Захисників та Захисниць України, на якому вдалося зібрати 21 271 грн;
  • акцію «День вчителя без квітів» (зібрали 4 900 грн);
  • тематичні виховні години, вітання Антонюка В. М., Плосковітова М. А., Грабовського Ю.В.;
  • виготовлення листівок вдячності, оберегів, малюнків, подарунків для Захисників.

У рамках акції «Калина пам’яті» педагоги разом з учнями на території закладу висадили 9 кущів калини та вшанували пам’ять про загиблих Захисників-земляків покладанням квітів до пам’ятного знаку в центрі селища та до могил на місцевому кладовищі. Крім цього, члени учнівського самоврядування закладу підготували відеовітання.

Кошти, зібрані у рамках благодійних заходів, у сумі 23 171 грн було спрямовано на закупівлю грілок-пластин для батьків, братів, рідних ліцеїстів, які наразі несуть військову службу у лавах ЗСУ, та парафін для виготовлення окопних свічок Воїнам-землякам. 3 000 грн перерахували на спільний благодійний рахунок.

Фото без описуФото без описуФото без описуУ Івановицькому ліцеї:

  • провели благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ (зібрали 5 610 грн) та загальноліцейний захід до Міжнародного Дня миру, (зібрали 1 548 грн);
  • висадили кущ калини у пам’ять про полеглого Захисника Іллю Вікарчука;
  • придбали 30 пачок печива, щоб привітати військовослужбовців-односельців з Днем Захисників і Захисниць України;
  • закупили рибальську сітку для виготовлення маскувальної сітки Воїнам ЗСУ тощо.

Із зібраних благодійних коштів, серед іншого, 2 000 грн перераховано на благодійний рахунок, відкритий у громаді. Залишок коштів планується витратити на придбання тканини для виготовлення маскувальних сіток та для формування посилок Захисникам.

Фото без описуУ Кошелівському ліцеї, завдяки продажу смаколиків на благодійному шкільному ярмарку, вдалося зібрати 4 000 грн,  у Очеретянській філії Пулинського ліцею – 7 681 грн, у Староолександрівській гімназії – 8 000 грн, у Новозаводському ліцеї зібрали 4 100 гр (кошти передали на лікування Воїну Колеснику Артему Васильовичу), у Чернявській філії Пулинського ліцею – 4 667 грн (спрямували на придбання парафіну для окопних свічок та основи для виготовлення маскувальних сіток).

Спільними зусиллями, до благодійної скриньки на шкільному ярмарку у Сколобівській гімназії було зібрано 3 550 грн. Всі кошти перераховані на потреби ЗСУ. Крім цього, працівники гімназії сформували та відіслали 7 посилок Героям-Захисникам.

Напередодні Дня Захисників і Захисниць України у Сколобівській гімназії на вшанування пам'яті загиблих Героїв-випускників, Сергія Боярчука та Олександра Чернявського, було висаджено два кущі калини. Висадили два кущі калини в пам'ять про загиблих Захисників: Олега Грибана та В'ячеслава Слободяна, і у Чернявській філії Пулинського ліцею. У пам'ять про Героїв-Захисників започаткували висадження калини на Алеї Слави також у Новозаводському ліцеї (цьогоріч висадили 45 кущів).

Щира вдячність усім причетним. Нехай ваше добро неодмінно повертається до Вас у вигляді здоров’я та добробуту. Продовжуймо допомагати армії, закладаючи цеглинки спільної Перемоги!

Безмежно дякуємо та віримо в ЗСУ! Сильні разом!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь