Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ФК «Пулини» – чемпіони Першості Житомирської області з футболу серед команд Другої ліги

Дата: 23.10.2023 08:17
Кількість переглядів: 321

Цими вихідними футболісти ФК «Пулини» неабияк потішили вболівальників, зігравши феєричну гру Другої ліги Першості Житомирської області з футболу 2023 року у протистоянні із командою «Зоря» (Врублівка).

Фінальна гра відбулася на центральному стадіоні смт Романів 21 жовтня 2023 року та добряче полоскотала нерви фанатів ФК «Пулини», які перший тайм завершили з рахунком 2:0 на користь суперників. У другому ж таймі, завдяки наполегливості, майстерності та злагодженій командній грі, спортсмени-земляки зуміли поцілити у ворота суперників тричі.

Нічийний рахунок, 3:3, у грі із командою «Зоря» (Врублівка) приніс спортсменам ФК «Пулини» заслужену перемогу у циклі ігор на звання чемпіонів Першості Житомирської області з футболу серед аматорських команд Другої ліги сезону 2023 року.

Фото без описуКращим бомбардиром Другої ліги визнали гравця ФК «Пулини», який у фінальній грі забив 3 голи у ворота суперників – Віталія Невмержицького.

До слова, за звання переможців боролися 6 команд, які у цілому зіграли 12 ігор. Головними суперниками нашої збірної були футболісти команди «Stone Town» (Коростишів), які за умови програшу ФК «Пулини» у грі із командою «Зоря» (Врублівка), отримали б Кубок Першості. Але наші футболісти не залишили суперникам шансів та вибороли звання чемпіонів.

Вітаємо спортсменів-земляків із перемогою! Щиро зичимо сили й витривалості, аби і надалі підтримувати спортивний імідж громади! Пулинська громада  пишається вашими здобутками!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь