Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Відбулося засідання постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту

Дата: 16.10.2023 16:18
Кількість переглядів: 276

На черговому засіданні постійної комісії з гуманітарних питань та регламенту (освіта, фізичне виховання, культура, охорона здоров’я та соціальний захист) розглянули 3 питання порядку денного.

Фото без описуЗначну частину часу присутні члени комісії приділили розгляду заяви жительки громади про проведення моніторингу щодо недотримання прав та свобод людини, порушення законності обмеження права загального водокористування.

У ході розгляду цього питання заслухали заявницю, а також інформацію про результати обстеження водного об’єкта, що знаходиться за межами с. Ясенівка Житомирського району Житомирської області, надану тимчасовою комісією, утвореною відповідно до розпорядження селищного голови №83/02-23 від 09.10.2023 з метою розгляду даного звернення.

Фото без описуКрім цього, під час засідання детально розглянули колективне звернення педагогів Пулинського ліцею щодо встановлення алеї меморіальних знаків (гранітних плит) на території ліцею задля вшанування випускників закладу, які загинули захищаючи Україну у війні, розв’язаній російською федерацією.

У тексті звернення йшлося про занепокоєння колективу закладу тим, що облаштування алеї з гранітними плитами на подвір’ї закладу буде негативно впливати на морально-психологічний стан дітей, створюватиме небезпечне психологічне та фізичне середовище.

Директор закладу Зоя Лисюк, серед іншого, наголосила, що педагогічний колектив у жодному разі не проти вшанування пам’яті полеглих Захисників і Захисниць, у тому числі випускників закладу та регулярно вшановує пам'ять про загиблих, а дане звернення націлене на обговорення формату такої алеї з урахуванням інтересів дітей, які  навчаються та навчатимуться у Пулинському ліцеї.

Фото без описуВідповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи чинне законодавство, присутні члени комісії одноголосно підтримали проєкт рішення про присвоєння рангу посадової особи місцевого самоврядування Костриці Тетяні Володимирівні – старості Пулинської селищної ради.

По питаннях порядку денного інформували: секретар ради Людмила Метельська, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков, начальник відділу загальної та організаційної роботи Олена Лонська та головний спеціаліст з юридичних питань Олександр Тимощук.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь