Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Із засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради

Дата: 16.10.2023 14:04
Кількість переглядів: 446

У четвер, 12 жовтня 2023 року, під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося чергове засідання виконавчого комітету Пулинської селищної ради, на якому розглянули 11 питань порядку денного.

Фото без описуУ ході засідання члени виконкому, відповідно до п. 4 делегованих повноважень статті 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та інших законодавчих актів, затвердили висновки органу опіки і піклування про доцільність призначення опікунів.

З метою захисту законних прав та інтересів дітей, заслухавши інформацію начальника служби у справах дітей Марії Остапчук, виконавчий комітет селищної ради затвердив висновок про доцільність позбавлення батьківських прав відносно малолітніх дітей, а також, у зв’язку із набуттям права власності, вирішив зняти з позачергової черги квартирного обліку для отримання житла та соціального квартирного обліку дитину-сироту.

Крім цього, присутні члени виконкому, зі змінами та доповненнями затвердили перелік ритуальних послуг для проведення безоплатного поховання померлих (загиблих) учасників бойових дій, постраждалих учасників Революції Гідності й осіб з інвалідністю внаслідок війни.

У ході засідання, розглянувши акт обстеження зелених насаджень, які підлягають видаленню та знаходяться в охоронній зоні ПЛ-10 «Колодіївка», надали дозвіл на видалення дерев поза межами населених пунктів Корчівка та Липівка і в межах села Будище.

Фото без описуТакож члени виконавчого комітету підтримали рішення щодо:

  • погодження графіку роботи магазину ФОП Ковальчук Н.П. в смт Пулини по вул. Незалежності, 46, щоденно з 08:00 до 19:00 год, без вихідних днів та перерви на відпочинок, зобов’язавши ФОП Ковальчук Н.П. укласти  договір з КБП «Пулинський водоканал» Пулинської селищної ради на вивезення твердих побутових відходів та дотримуватися правил роздрібної торгівлі;
  • створення комісій з обстеження аварійних зелених насаджень;
  • надання дозволу на приватизацію квартири;
  • прийняття до АУ Трудовий архів Пулинської селищної ради на депоноване зберігання документів, утворених КП Червоноармійська центральна районна аптека №40.

Значну частину часу члени виконавчого комітету приділили розгляду заяв громадян щодо підтвердження, уточнення, коригування та присвоєння поштових адрес об’єктам нерухомого майна.

Крім цього, з селищного бюджету, з урахуванням рекомендацій комісії з питань надання матеріальної допомоги жителям Пулинської селищної ради було виділено 56 500 грн одноразової матеріальної допомоги, у тому числі 35 000 грн – на лікування, 10 000 грн – у зв’язку з пожежею, 10 000 грн – у зв’язку зі складними життєвими обставинами та 1 500 грн – на поховання.

По питаннях порядку денного інформували: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Микола Захарчук, начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк, начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та інфраструктури Іван Кайданюк та начальник служби у справах дітей Марія Остапчук.

З прийнятими рішеннями, у встановлений чинним законодавством термін, можна буде ознайомитися на порталі документів офіційного сайту Пулинської громади за покликанням: https://pulynska-gromada.gov.ua/docs/.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь