Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

408 дітей громади відвідали розважальну програму в рамках великого соціального проєкту «Діти Перемоги»

Дата: 05.10.2023 09:55
Кількість переглядів: 329

Завдяки ініціативі Народного депутата України Арсенія Пушкаренка, сприянню Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка, 4 вересня 2023 року для дітей пільгових категорій Пулинської громади, в рамках великого соціального проєкту «Діти Перемоги», спільно з Житомирським обласним академічним театром ляльок, провели цікаву та насичену розважальну програму.

Фото без опису408 дітей громади разом із законними представниками, з числа дітей загиблих військовослужбовців, військовослужбовців, які захищають країну у лавах ЗСУ, працівників поліції, ДСНС, дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей з малозабезпечених сімей, відвідали незабутній захід, організований з метою  відволіктися від щоденних новин і хвилювань, пов’язаних із війною.

2 сеанси заходу з перервою в одну годину провели у Центрі культури і дозвілля Пулинської селищної ради. Розпочинали програму з вітального слова очільника громади Олександра Гаврилюка та Народного депутата України Арсенія Пушкаренка.

За словами ініціатора проєкту Арсенія Пушкаренка, основна мета програми «Діти Перемоги» у тому, щоб хоч на мить відволікти дітей від війни та від тривожних думок. Він зазначив:

«Завдяки Збройним Силам України, які боронять суверенітет і територіальну цілісність держави, наша країна залишається вільною та демократичною. Тож першочерговий обов’язок кожного українця — підтримувати ЗСУ і піклуватися про родини Захисників».

Команді проєкту вдалося здивувати нашу малечу. Дитячій радості не було меж від перегляду театральної вистави, спілкування з казковими героями, фотосесії біля фотозони та з Псом Патроном, а смаколики, отримані дітьми після завершення активностей, надали святу не тільки емоційного та оптимістичного, а й солодкого присмаку.

Фото без описуПулинська селищна рада висловлює слова щирої вдячності Арсенію Михайловичу та команді проєкту «Діти Перемоги» за ініціативу, адже півтори-дві години бачити радість і захоплення в очах діток надзвичайно приємно. Окрема подяка за співпрацю відділу освіти та службі у справах дітей Пулинської селищної ради, а також старостам старостинських округів та усім причетним.

Бережімо дітей – вони наше майбутнє! Вони – діти Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь