Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Мешканкам Будинку для вдів подарували мелодійні вітання з нагоди Дня людей похилого віку

Дата: 03.10.2023 09:23
Кількість переглядів: 521

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана.

У повсякденному житті  ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «люди похилого віку», чим маємо завдячувати їм? Але маємо усвідомлювати, що це покоління, найбільшим багатством якого є досвід і знання, вміння і мудрість.

02 жовтня, з метою посилення уваги до потреб старшого покоління, організації їх дозвілля та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку, працівники КЗ «Центр культури і дозвілля», працівники бібліотеки Пулинської селищної ради та народний аматорський чоловічий вокальний ансамбль «Промінь» завітали з невеликим концертом у Будинок для вдів.

У рамках благодійної акції до Дня людей похилого віку «Добро творити легко й просто», для присутніх, з побажаннями міцного здоров'я, довголіття, радості, добра та душевного спокою, звучали віршовані привітання та козацькі пісні у виконанні ансамблю «Промінь».

Щиро віримо, що єдність поколінь стане базовою передумовою на шляху до збереження сакральних цінностей нашого народу, а життєва мудрість людей поважного віку, перевірена часом і досвідом, слугуватиме гарним прикладом та орієнтиром на шляху до щасливого життя, у єдності і гармонії з собою.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь