Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» зайняв почесне 6 місце у рейтингу кращих позашкільних закладів Житомирщини

Дата: 02.10.2023 08:09
Кількість переглядів: 550

Напередодні Дня працівників освіти, з нагоди відзначення Дня позашкілля, у Центрі позашкільної освіти для дітей та молоді Житомирської обласної ради, відбулася нарада «Позашкілля Житомирщини: Безпека. Доступність. Креативність».

До заходу доєдналися головний спеціаліст відділу освіти Пулинської селищної ради Світлана Онищук, директор КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» Оксана Василенко та керівник гуртків закладу Максим Пташнюк.

Під час зустрічі обговорили важливі для позашкілля питання і теми, проаналізували стан позашкільної освіти Житомирської області в умовах воєнного стану, підвели підсумки минулого навчального року та поставили пріоритетні завдання на поточний навчальний рік. У рамках наради також відбулося обговорення практик позашкільної освіти і секційні заняття за напрямами.

У ході освітянської події, заступник начальника відділу загальної середньої, дошкільної, інклюзивної та позашкільної освіти Департаменту Наталія Шевчук вручила відзнаки Департаменту освіти і науки Житомирської облдержадміністрації кращим працівникам позашкілля. Серед номінантів і обдарований та активний керівник гуртків КЗПО «Центр дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради», художній керівник «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «Колорит» Максим Пташнюк.

Окрім цього, завдяки щоденній наполегливій праці, активності педагогів-позашкільників та їх вихованців, регулярній участі у конкурсах та акціях місцевого, обласного та всеукраїнського рівнів, наш заклад позашкільної освіти зайняв почесне 6 місце у рейтингу кращих позашкільних закладів Житомирщини, яких наразі нараховується понад 60.

Щиро вітаємо наше позашкілля із достойною сходинкою у рейтингу та зичимо не зупинятися на досягнутому, продовжувати розвивати творчо-обдарованих дітей громади та сприяти їх мистецькому розвитку, особливо у час війни.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь