Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання Пулинського селищного голови з Днем Захисників і Захисниць України

Дата: 01.10.2023 08:00
Кількість переглядів: 263

Шановні жителі Пулинської громади, Захисники та Захисниці України, відважні сини та дочки українського народу! 

Сьогодні, 1 жовтня, на календарі особливий день, день, який об’єднав важливі для кожного українця свята – День Захисників та Захисниць України, День Українського козацтва та свято Покрови Пресвятої Богородиці.  

Сьогодні хочу подякувати кожному, чия мужність і звитяга є зразком самовідданості та патріотизму, усім, хто зі зброєю в руках боронили і боронять нашу землю, суверенітет, цілісність і незалежність України.

У надскладний для країни час українці вкотре довели, що в наших жилах тече кров вільних і мужніх козаків. Тисячі людей живим щитом стали між ворожою силою та мирною Україною, адже воля, честь і любов до рідної землі залишаються святими словами для українців. 

Дорогі Захисники та Захисниці, Ви – наші Герої, які ціною власного життя боронять Україну, бережуть спокій і дарують надію на вільне майбуття.  Сьогодні Ви, ризикуючи здоров'ям і життям, рятуєте Україну і кожного з нас від ворожої навали. У Ваших надійних та сильних руках наш спокій та безпека. На ваших плечах – наше майбутнє. 

У цей особливий день бажаю кожному з Вас довгих років життя, міцного здоров’я, незламного духу та мирного неба! Нехай Пресвята Богородиця, яка століттями вважалась захисницею доблесного українського воїнства, візьме під своє покровительство кожного з Вас. Хай віра українців оберігає Вас від ворожої зброї, а любов до країни не вичерпується навіть у найскладніші миті!

Щира вдячність всім, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини: боронить, лікує, волонтерить, навчає, жнивує, виховує, та всіма можливими способами наближає Перемогу! Країна сильна силою своїх людей!

Вічна пам'ять кожному, хто віддав своє життя, захищаючи рідну землю. Честь і слава живим! 

Слава Україні!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь