Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з Всеукраїнським днем бібліотек

Дата: 30.09.2023 09:00
Кількість переглядів: 256

Сучасна бібліотека – це більше, ніж просто будівля з книгами, це унікальний симбіоз традиційного і новітнього, минулого і майбутнього світів, своєрідний портал у різні епохи.

Діяльність бібліотечних установ нашої громади – багатогранна. Завдяки праці володарів книжок та книжкових полиць, покровителів каталогів та картотек, навіть у нинішню цифрову епоху, бібліотеки залишаються центрами освіти та інформування, модернізуючись, аби відповідати сучасному світу та новим викликам.

Дорогі наші бібліотекарі, хранителі скарбів, подвижники бібліотечної справи, у день професійного свята бажаю вам земних благ, радості і натхнення, вдячності від любителів книг, професійного злету, цікавих зустрічей і відкриттів. Хай це свято дарує вам чудовий настрій та теплі слова від усіх, хто вважає бібліотеку джерелом для здобуття знань.

Щиро дякую вам, дорогі друзі, за вашу благородну просвітницьку діяльність, за розвиток суспільної культури, за те, що відкриваєте нам шлях до книги – джерела споконвічної мудрості та знань!

Впевнений, що ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі будуть допомагати дорослим та малим мешканцям громади отримувати корисні знання та розвивати духовний і культурний потенціал.

Зі святом!

З повагою – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь