Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Освітян громади привітали з прийдешнім Днем працівників освіти

Дата: 27.09.2023 16:11
Кількість переглядів: 194

З-поміж багатьох свят у календарі є день, коли вшановують працю незвичайних людей – тих, хто невтомно й наполегливо плекає майбутнє молодого покоління свідомих, талановитих, патріотичних громадян, навчає жити, мислити, любити рідну землю, закладає маленькій людині ті моральні й духовні якості, з якими вона йде в доросле життя – наших освітян.

Щороку, у першу неділю жовтня вся країна урочисто відзначає День працівників освіти, день, коли освітні заклади майорять осінніми квітами і розквітають посмішками здобувачів освіти та педагогів.

З нагоди свята, 27 вересня, у Пулинській громаді відбулися урочистості, покликані вшанувати нелегку, клопітку та самовіддану працю педагогів й усіх працівників закладів освіти громади.

Фото без описуЗахід розпочали зі слів вдячності нашим Захисникам і Захисницям, які на своїх плечах тримають вільне майбутнє кожного з нас та хвилиною мовчання вшанували пам'ять про кожного Воїна, який віддав життя за Україну, кожну дитину, яку цинічно вбила країна-терористка, кожного цивільного, котрий загинув у кривавій війні, розв’язаній росією проти України.

Щирі слова пошани та вдячності за невтомну щоденну працю, неоціненний вклад у розвиток освіти громади, творчий пошук, добро і щедрість душі, високий професіоналізм та життєву мудрість, лунали цього дня для працівників освіти від Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка.

За  сумлінну працю, відповідальне ставлення до своїх посадових обов’язків та з нагоди  професійного свята «Дня працівників освіти», з побажаннями міцного здоров’я та родинного затишку, очільник громади вручив Грамоти Пулинської селищної ради вчителю історії, правознавства та громадянської освіти Кошелівського ліцею Олександру Аркадійовичу Грибану, вчителю математики Пулинського ліцею Наталії Ясонівні Кавун та директору Новозаводського ЗДО «Лісова казка» Ірині Генріхівні Ориховській.

Фото без описуВідзначила високий рівень розвитку освіти у громаді та привітала колег із професійним днем і начальник відділу освіти Пулинської селищної ради. Наталія Опанащук щиро подякувала освітянам за їх стійкість та командну роботу, за те, що вони зуміли навіть в укриттях, під час повітряних тривог налагодити освітній процес, надавали психологічну допомогу та моральну підтримку дітям та їх батькам, плели сітки, робили заготовки їжі, ліпили вареники та донатили на Збройні Сили України.

«Ми рухаємося вперед. Наші діти показують високі результати на різних рівнях. Нам є ким пишатися. Наші освітяни – це воїни, педагоги, волонтери, психологи, які формують у наших дітей і молоді уявлення про світ, закладають основи їхніх знань і навичок. Навіть в умовах повномасштабної війни освітяни день за днем будують майбутнє України, виховуючи патріотичне суспільство, яке цінує свободу понад усе. Щиро дякую кожному з Вас за терпіння та відповідальність, з якими ви ставитеся до виконання своїх посадових обов’язків. Віримо, що  Україна переможе і наступний День працівників освіти ми святкуватимемо у переможній країні!».

Фото без описуПоміж святкових виступів та нагород, зворушливі слова на адресу працівників освіти звучали від головного спеціаліста відділу освіти Пулинської селищної ради Світлани Онищук та провідного спеціаліста – Лариси Черниш.

Окрасою заходу став чудовий концерт, який подарували присутнім талановиті артисти з м. Житомир – Олексій Буднік та Олександр Цьобіч, а також обдаровані діти та молодь.

Фото без описуДорогі освітяни, напередодні професійного свята, бажаємо Вам наснаги, терпіння, нових успіхів в роботі та побільше талановитих учнів. Миру в ваших оселях та країні, добробуту та процвітання у всіх справах! Нехай в житті буде багато можливостей для реалізації ваших ідей! Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива! Пишаємося вами, стійкі, незламні, професійні та щирі!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь