Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Понад 300 мішків картоплі мешканці громади зібрали для жителів Херсонщини

Дата: 26.09.2023 14:36
Кількість переглядів: 403

Сезон збору картопляного урожаю добігає завершення… Дбайливі господарі та працьовиті господині, доклавши багато фізичної праці та ресурсу, вкотре проявили справжній український менталітет та продемонстрували свої досягнення на продовольчому фронті.

Цьогоріч багато домогосподарств саджали городину та сезонні овочі з розрахунку «для себе» та «для Воїнів-Захисників і постраждалих від війни українців, які втратили домівки та не змогли попіклуватися про «зимовий запас»».

У п’ятницю, 22 вересня, мешканці старостинських округів громади, а також освітяни, долучилися до централізованого збору картоплі для мешканців Херсонщини. Спільними зусиллями вдалося зібрати понад 300 мішків картоплі, близько 13 тонн, які разом із гуманітарним вантажем благодійника Івана Прокопчука вже відправився за призначенням.

Пулинська селищна рада висловлює слова щирої вдячності кожному, хто невтомно працював, хто саджав і ростив городину, та у такий скрутний час своїм внеском підтримує усіх, хто потребує. Нехай ваша душевна щедрість та добро повертається до Вас сторицею. Окремі слова вдячності за співпрацю відділу освіти селищної ради, працівникам закладів освіти та старостам старостинських округів.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь