Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У закладах освіти Пулинської громади відзначили День миру

Дата: 25.09.2023 10:37
Кількість переглядів: 216

Традиційно, 21 вересня в усьому світі відзначають Міжнародний день миру. Нині, для нас, українців, це не просто свято чи день в календарі це найбільша мрія! Мрія, яка обов’язково здійсниться! 

У Міжнародний День миру закладами освіти Пулинської громади, вже традиційно, прокотилася хвиля тематичних заходів: виховних годин, флешмобів, ігор-квестів, загальношкільних акцій, виставок на тему миру в Україні та світі тощо.

Діти ділились думками про мир, а також виготовляли паперових голубів із побажаннями миру та перемоги Україні, малювали стіннівки, виготовляли аплікації, робили віночки миру, проводили вікторини, створювали асоціативні кущі, розгадували філворди та багато іншого.

Школярі також висловлювали побажаннями миру та злагоди, даруючи перехожим символ Міжнародного дня миру – білого голуба, та закликали людей вчитися творити добро, жити у спокої та добробуті!

Віримо, що миру бути, бо ми єдині! Хай Господь береже наших Захисників, які ціною власного життя виборюють Перемогу! І хай найзаповітніша мрія наших дітей про мир на рідній землі, неодмінно здійсниться та якнайшвидше настане довгоочікувана Перемога.

P.S. Більше інформації на офіційних фейсбук-сторінках закладів освіти.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь