Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На позачерговому засіданні комісії ТЕБ та НС виділили 200 л бензину на локалізацію пожежі на території місця виділення відходів

Дата: 25.09.2023 15:53
Кількість переглядів: 590

Сьогодні під головуванням Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Заступник начальника управління – начальник відділу наглядово-профілактичної роботи Звягельського районного управління ГУ ДСНС України в Житомирській області Анатолій Павленко поінформував присутніх, що протягом серпня-вересня 2023 року на території Пулинської громади виникло 23 пожежі, спричинені, у тому числі, масовим спаленням місцевими мешканцями сухої рослинності (попри заборону), що викликає пожежі на території приватного сектору та лісових масивів.

Фото без описуНаразі, кілька днів поспіль рятувальники намагаються загасити пожежу на території місця виділення відходів № 21.31 поблизу с. Веселе. На сьогодні є проблема у нестачі пально-мастильних матеріалів, необхідних для своєчасної ліквідації пожеж.

Враховуючи надану інформацію та лист-звернення  в.о. начальника 27 ДПРЧ 1 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Житомирській області, старшого лейтенанта служби цивільного захисту Андрія Сарафінчана, члени комісії (одноголосно) проголосували за передачу для пожежних автомобілів 27 ДПРЧ 1 ДПРЗ  ГУ ДСНС України у Житомирській області паливо-мастильних матеріалів у кількості 200 (двісті) літрів бензину А-92  з матеріального резерву (у вигляді талонів) для локалізації пожежі поблизу с. Веселе.

Закликаємо мешканців громади не порушувати чинне законодавство та не палити суху рослинність, щоб не спричиняти пожеж! Будьте відповідальними!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь