Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Мистецька делегація Пулинської громади відвідала ІІ обласний гастрофестиваль "Білий борщ і не тільки"

Дата: 24.09.2023 11:06
Кількість переглядів: 268

Мистецька делегація Пулинської громади відвідала ІІ обласний гастрофестиваль "Білий борщ і не тільки" у Гришковецькій громаді.

Фестиваль проводився у с. Гальчин, на території маєтку українсько-польсько-турецького політичного діяча та письменника Михайла Чайковського.

За умовами фестивалю, громади-учасниці мали презентувати борщ та інші страви, які є популярними у їх регіоні та продемонструвати творчий виступ митців-аматорів.

Пулинська громада у гастрономічній частині була представлена івановицькими стравами, зокрема особливим івановицьким борщем від господині Галини Супрунчук.

Честь презентувати наш край у концертній програмі мав яскравий та досвідчений фольклорний колектив "Криниченька" із села Ялинівка.

Приємно, що саме наші аматори стали улюбленцями публіки, отримали найгучніші оплески і одразу ж - запрошення від інших громад приїхати до них із творчим візитом.

Крім цього, кулінарно-мистецька делегація нашої громади, разом із іншими учасниками фестивалю, долучилася до благодійної акції на підтримку ЗСУ!

P.S. Саме Гришковецька громада є батьківщиною унікального рецепту білого борщу, який вариться із квашеного цукрового буряка, і внесений до переліку кращих автентичних рецептів України.

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь