Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

«Стережись шахраїв»: працівники селищної ради долучилися до наради з представниками національної поліції

Дата: 21.09.2023 17:04
Кількість переглядів: 628

Майже щодня до поліції надходять повідомлення про втрату громадянами коштів через різні шахрайські схеми. Для того, аби поширити інформацію серед мешканців громади щодо профілактики і недопущення стосовно них шахрайських дій, працівники Сектору поліцейської діяльності №1 ВП №4 Житомирського РУП провели нараду з працівниками селищної ради.

Під час зустрічі за участю начальника СПД №1 ВП №4 Житомирського РУП, старшого лейтенанта поліції Віталія Шевчука, заступника начальника СПД №1 ВП №4 Житомирського РУП Олега Турлая та старшого дільничного офіцера Юрія Єреги з присутніми обговорили питання профілактики шахрайству на території громади.

Окрім іншого, нагадали про правила безпеки у соціальних мережах, закликали не переходити за підозрілими посиланнями, не розголошувати конфіденційну інформацію про себе та своїх близьких, не виконувати вказівок незнайомців, а також роз’яснили наслідки недотримання цих правил.

Водночас, працівники поліції закликають усіх громадян бути обачними та навчати своїх близьким протидіяти шахраям! Адже розповідаючи своїм знайомим, особливо людям похилого віку, як саме не потрапити на гачок до аферистів, ви допомагаєте громадянам зберегти їхні кошти, а шахраї не матимуть жодного шансу будь-кого ошукати.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь