Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

116 мешканців громади вчергове долучилися до добровільної здачі крові

Дата: 21.09.2023 16:08
Кількість переглядів: 583

21 вересня 2023 року на базі КНП «Лікарня» Пулинської селищної ради відбулася виїзна форма заготівлі крові. Стати добровільними донорами виявили бажання 116 мешканців громади, з яких до здачі крові були допущені 100 осіб, ще 16 - мали медичні протипокази.

Фото без описуСеред тих, хто відгукнувся на прохання допомогти відновити необхідні запаси донорської крові стали освітяни, працівники Пулинської селищної ради, ДСНС, РЕМу, газової служби, аптек, інших підприємств, установ, організацій, лікарі та персонал КНП «Лікарня», а також старости та мешканці населених пунктів громади.

Учасники акції зізнаються, що чітко усвідомлюють щоденну потребу у стратегічних запасах крові, яка потрібна не лише для пересічних громадян, а й для наших поранених Захисників і Захисниць. Тож на донацію прийшли заради порятунку життя тих, хто щодня дає можливість жити кожному з нас.

Пулинська селищна рада висловлює щиру вдячність усім, хто доєднався до здачі крові та своїм благородним вчинком врятував життя людей, котрі потребують переливання компонентів донорської крові.

Крім цього, за активність хочемо подякувати освітянам Мартинівського й Вацлавпільського ліцеїв, Пулинського ЗДО №2 «Сонечко», працівникам РЕМу та ДСНС, старостам Ялинівського, Зеленополянського та Кошелівського старостинських округів, депутатам селищної ради, персоналу лікарні та команді Житомирського центру крові.

Дякуємо, за небайдужість та милосердя, за те, що не лишились осторонь і допомогли врятувати чиєсь життя!

Разом до Перемоги!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь