Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

ПРО РЕЄСТРАЦІЮ ДЕКЛАРАЦІЇ ВІДПОВІДНОСТІ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОЇ БАЗИ

Дата: 20.09.2023 16:39
Кількість переглядів: 246

У зв’язку із початком збройної агресії російської федерації та для мінімізації ризиків економічній безпеці держави від рф, Державна служба України з надзвичайних ситуацій обмежила доступ до порталу електронних послуг у зв’язку з тим, що певна інформація про суб’єкта господарювання з порталу знаходилася у публічному доступі.

На сьогоднішній час безпекова ситуація дозволяє ДСНС України та Головному управлінню ДСНС в області надавати адміністративні послуги щодо реєстрації декларацій відповідності матеріально-технічної бази суб’єктів господарювання вимогам законодавства у сфері пожежної безпеки, як через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС (портал «ДІЯ»), так і в паперовому вигляді.

Для подання Декларації через Єдиний державний портал адміністративних послуг, зокрема через інтегровану з ним інформаційну систему ДСНС, вводиться в пошуку «Портал електронних послуг ДСНС». За допомогою електронного цифрового підпису здійснюється вхід в особистий кабінет, де в подальшому здійснюється заповнення та подача Декларації.

Щоб подати декларацію відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства з питань пожежної безпеки в електронній формі перейдіть за посиланням https://e-services.dsns.gov.ua/.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь