Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Близько 30 мешканців Пулинської громади отримали безкоштовну юридичну, психологічну та медичну допомогу

Дата: 11.09.2023 11:55
Кількість переглядів: 400

У п'ятницю, 08 вересня 2023 року мешканці Пулинської громади, у тому числі ВПО, сім’ї військовослужбовців, сім’ї, які опинилися у складних життєвих обставинах та інші вразливі категорії населення, мали можливість отримати безкоштовну юридичну, психологічну та медичну допомогу від представників БО «БФ АДРА Україна» в рамках проєкту GFFO.

Фото без описуПід час зустрічі мобільна група проєкту (м. Житомир) у складі менеджера проєкту Joshua McEdward, PSS координатора Анни Матвієнко, психолога Юлії Залуцької та юриста Євгена Страшко надали такі послуги:

  • групову та індивідуальні консультації психолога, у ході яких вдалося отримати ключові поради з питань боротьби зі стресом, зняття емоційної напруги, віднаходження ресурсу, у тому числі психологічного, щоб подолати труднощі та проблеми, викликані війною тощо;
  • індивідуальну консультацію юриста, зокрема з питань написання заяв відповідного зразка та підготування необхідних пакетів документів;
  • записали на безкоштовний прийом до лікарів, безкоштовну здачу аналізів у приватну клініку м. Житомир (Оксфорд Медікал)
  • внутрішньо переміщених осіб зареєстрували на отримання фінансової допомоги.

Фото без описуКрім цього, представники БО «БФ АДРА Україна» в рамках проєкту GFFO (мобільна група м. Житомир) обмінялися з присутніми контактами та наголосили на можливості підтримувати зв'язок у разі виникнення питань юридичної, психологічної та медичної допомоги у подальшому.

Кваліфіковану допомогу у рамках заходу отримали близько 30 мешканців громади.

Фото без описуПулинська селищна рада висловлює слова щирої вдячності спеціалістам мобільної групи за своєчасну та ґрунтовну підтримку мешканців громади й внутрішньо переміщених осіб у питаннях юридичної, психологічної і координаційної допомоги. Нехай ваша праця і надалі приносить користь людям.

Фото без опису Фото без описуФото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь