Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

З нагоди Дня фізичної культури і спорту на селищному стадіоні відбулися урочисті заходи

Дата: 09.09.2023 14:43
Кількість переглядів: 318

Щорічно, у другу суботу вересня, Україна відзначає День фізичної культури і спорту. З нагоди цієї події на стадіоні «Колос» сьогодні зібралася спортивна родина Пулинської громади, щоб привітати один одного зі святом та долучитися до офіційних урочистостей.

Фото без описуТрадиційно, захід розпочали зі слів вдячності нашим Захисникам і Захисницям, завдяки яким усі ми маємо можливість проводити подібні заходи та хвилиною мовчання згадали кожного, хто віддав життя у цій несправедливій кривавій війні.

З вітальним словом до присутніх звернувся очільник громади Олександр Гаврилюк. Селищний голова відзначив потужні результати наших спортсменів, які зуміли вибороти звання «Краща спортивна громада Житомирщини» по ВФСТ «Колос» та стали кращими у змаганнях серед органів місцевого самоврядування області.

«Цьогоріч наша громада вдруге поїде на Всеукраїнські змагання. Вірю, що пулинські спортсмени, які візьмуть участь у цьому етапі змагань, покажуть максимум своїх вмінь та вкотре нагадають про нашу потужну громаду. Усіх зі святом! Здоров’я усім, миру та Перемоги. Слава Україні!»

Привітала присутніх також начальник відділу гуманітарного Олена Гузюк:

«У цей день хочу подякувати вам за ваш оптимізм, за вашу енергію, силу, розуміння та підтримку спортивного розвитку громади. Завдяки вашому оптимізму, сьогодні ми маємо гарні спортивні результати. Бажаю Вам подальших успіхів, перемог та нових злетів».

Почесними грамотами Пулинської селищної ради, за вагомий внесок у розвиток спорту в громаді, з нагоди святкування Дня фізичної культури та спорту з побажаннями міцного здоров’я та родинного затишку, нагородили Сергія Дворецького, Олександру Опанащук, Владислава Корзуна та Валентину Коберникову.

Грамотами відділу гуманітарного Пулинської селищної ради нагородили: Романа Мельника, Людмилу Поліщук, Михайла Шакуру та Миколу Іщенка.

Свої нагороди також отримали призери турніру з тенісу настільного серед дітей та дорослих, які змагалися за першість напередодні Дня фізичної культури і спорту на базі Пулинського ліцею.

Фото без описуГоловний суддя турніру, голова МО ВФСТ «Колос» Михайло Шакура, вітаючи усіх присутніх зі святом фізичної культури і спорту назвав імена переможців турніру, а селищний голова вручив почесні нагороди.

Так, за результатами змагань серед дітей переможцем став Ігор Іщенко, на 2 місці – Нікіта Тичина, на третьому – Дюбченко Дарія.

Серед дорослих перемогу виборов Володимир Корзун, срібло дісталося Анатолію Липку, бронза – у Владислава Корзуна.

Також Михайло Шакура відзначив спортсмена з інваспорту Миколу Фесенка.

Щиро вітали спортивну родину Пулинської громади і енергійний та запальний хореографічний колектив «Грація».

Зі святом фізичної культури і спорту, дорогі спортсмени, аматори, ветерани та шанувальники. Бажаємо усім Вам олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без опису Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь