Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Вітання з нагоди Міжнародного дня благодійності

Дата: 05.09.2023 10:00
Кількість переглядів: 244

5 вересня, у  День пам’яті Терези Калькутської – місіонерки, яка присвятила усе своє життя служінню справі благодійності, в усьому світі відзначається Міжнародний день благодійності.

У цей день ми маємо гарну нагоду ще раз подякувати Людям з великими серцями – благодійникам, волонтерам та кожному, хто не проходить повз людського горя.

Війна змусила багатьох із нас переоцінити цінності, навчитися віддавати та разом працювати задля досягнення спільної мети. Уся Україна, і наша громада зокрема, в умовах повномасштабної війни сповна відчули турботу і підтримку місцевих та міжнародних благодійників, меценатів, волонтерів, міст-побратимів.

У цей День хочеться подякувати за щедрість серця і душі, небайдужість, ініціативність, чітку громадянську позицію, патріотизм, ентузіазм та невтомність у творенні добра кожному та кожній, хто волонтерить, донатить, допомагає людям у кризових ситуаціях – усім, кому не байдужа доля Української нації. Нехай ваші серця й надалі палають любов’ю до людей, а Господь віддячить Вам сторицею за ваше милосердя та турботу!

Пам’ятаймо: благодійником може стати кожен із нас, підтримуючи сьогодні волонтерською допомогою тих, хто цього потребує. Сильні разом!

З вдячністю – Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь