Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

УВАГА! Пероральна імунізація диких м'ясоїдних тварин

Дата: 04.09.2023 15:03
Кількість переглядів: 170

Житомирське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області повідомляє, що відповідно до п. 9 Протоколу № 1 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Кабінеті Міністрів України від 10 березня 2023 року, Протоколу № 13 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Житомирській обласній військовій адміністрації від 31.08.2023 року, наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів за № 634 від 29.08.2023, в другій половині вересня 2023 року планується проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу з урахуванням Закону України від 24.02.2022 № 2102- ІХ Про затвердження Указу Президента України «Про введення воєнного стану в Україні».

Осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу буде проводитись наземним розподілом принад, які містять високо імунну, безпечну вакцину. Під обробку підлягає територія Житомирського району.

Розповсюдження вакцини буде проведено шляхом ручного розкладання принад з вакциною на території лісових угідь всіх форм власності на визначеній площі, яка погоджена із районними військовими адміністраціями.

Антирабічна вакцина складається з поживної принади, яка має харчові та привабливі компоненти для тварин, у вигляді брикету коричневого кольору, в середині якої знаходиться полімерний блістер з активними компонентами вакцини.

Звертаємо увагу населення! Принади цілком безпечні для людей, тварин і навколишнього середовища, але у разі виявлення брикетів з вакциною просимо їх не чіпати, не переміщати на інші місця та не руйнувати.

Житомирське районне управління

ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь