Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Для здобувачів освіти Пулинської громади пролунав перший дзвінок у новому навчальному році

Дата: 01.09.2023 16:22
Кількість переглядів: 488

"До України вересень прийшов. Вже вдруге у лютому вбранні.

Та ми живемо, попри біль і страх. І віримо, що прийде вересень спокійний.

Без тривог! Бо з нами вірить Бог!"

У перший день вересня 2023 року заклади освіти Пулинської громади відзначають свято першого дзвоника – завжди емоційне та хвилююче свято її величності Науки. Дещо розгублені першокласники, схвильовані одинадцятикласники, збентежені батьки та терплячі педагогічні працівники зібралися разом, щоб дати урочистий старт 2023/2024 навчальному року.

Фото без описуСьогодні на шкільних подвір’ях лунають вірші і пісні про школу, про дітей і освітян, та звідусіль доносяться слова вдячності нашим незламним Захисникам і Захисницям, котрі стоять на варті свободи, та слова глибокої поваги усім, хто повернувся на щиті…

Гамірно було сьогодні і Пулинському ліцеї. З початком нового 2023/2024 навчального року  дітей, освітян та батьків привітали начальник відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук, директор ліцею Зоя Лисюк, перші вчительки талановитих першокласників, а музичні та віршовані презенти піднесли присутнім першокласники, одинадцятикласники та талановиті ліцеїсти.

Фото без описуЗворушливим для усіх присутніх стало несміливе та дуже чуттєве дефіле першачка, а також їх перші непевні кроки до країни знань під назвою Школа. Сьогодні вони йшли, тримаючись за руки перших вчительок, та не встигнуть і самі зогледітись, як за 11 років прийматимуть нову зміну.

Магічні перші дзвінки у закладах освіти ознаменували початок сміливого та захопливого навчального року, сповненого найрізноманітніших пригод і доріг до пізнання! Нехай щастить Вам, здобувачі освіти! Нехай збудеться усе, що намріяне та омине те, що викликає зневіру! Бажаємо вам року без тривог, але неодмінно з Перемогою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь