Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Пулинський селищний голова привітав освітян громади з початком нового навчального року

Дата: 01.09.2023 08:00
Кількість переглядів: 348

Шановні освітяни, учнівський та батьківський колективи! Щиро вітаю кожного з Вас з початком нового навчального року, з Днем знань! 

Зазвичай, цей день викликав у нас неоднозначні почуття, здавалося б, захопливо-приємні і в той же час – бентежно-тривожні. Сьогодні їх доповнюють ще й відчуття нестабільності, невпевненості та певного остраху, пов’язаного із війною, яку росія розв’язала проти України.

На жаль, є школи, які більше ніколи не стрінуть на своїх подвір’ях усміхнених учнів, бо від колись затишних будинків знань лишилися пусті цегляні коробки з розбитими вікнами та навстіж відчиненими, вибитими дверима... 

Дякуючи Богу і Збройним Силам України наші учні мають можливість продовжувати навчання, проте це не означає, що війна десь далеко. Вона поруч! І я вдячний, що кожен із Вас, дорогі освітяни, своєю усвідомленою громадянською позицією та регулярним волонтерством пам’ятають про це.

Завдяки зусиллям кожного з Вас, завдяки титанічній підтримці батьків та місцевих благодійників, усі заклади освіти нашої громади відновлюють роботу у очному форматі (за виключенням Корчівського ЗДО). Наші найпростіші укриття приведені у належний санітарний стан, а оновлені класи та шкільні коридори уже чекають на гамірливих дітей.

Дорогі школярі! Попереду цікаві уроки, інтелектуально-пізнавальні, спортивні та творчі активності, теплі зустрічі з однокласниками і домашні завдання, звичайно. У цей день вам видається усе таким складним, але повірте – разом із такими креативними педагогами, які дають вам знання, ви точно зможете підкорити усі вершини та здолаєте будь-які перепони!

Легкого навчального року вам, дружньої атмосфери, цікавих подій, чудових оцінок і постійного прагнення бути кращими, ніж учора. Нехай ваші здібності та наполегливість стануть запорукою визначних успіхів у дорослому житті, а повітряні тривоги лунають якомога рідше.

З повагою - Пулинський селищний голова Олександр Гаврилюк!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь