Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У Пулинській громаді регулярно проводять благодійні заходи на підтримку ЗСУ

Дата: 31.08.2023 15:27
Кількість переглядів: 325

Підтримувати військовослужбовців Збройних Сил України, у тому числі Воїнів-земляків, та вносити свою лепту у спільну Перемогу країни над підступними окупантами – святий обов’язок кожного свідомого українця.

Мешканці нашої громади від початку війни активно донатять на ЗСУ та регулярно долучаються до благодійних заходів різного формату, які проводяться у громаді.

Фото без описуТак, нещодавно гості та жителі громади стали частиною двох благодійних розіграшів, організованих Пулинською селищною радою та благодійницею і підприємицею Іриною Панченко, зібравши у цілому 4 850 грн.

Нагадаємо, що у рамках розіграшу унікальної картини з монет, 8 благодійників та благодійниць, розігравши 20 лотерейних квитків, вартістю 50 грн кожен, поповнили благодійний рахунок, відкритий у Пулинській громаді на 1 100 грн. Після цього, селищною радою був проведений розіграш декоративного фруктового кошика. За результатами благодійної події до скриньки вдалося додати ще 3 750 грн, реалізувавши 50 лотерейних квитків, вартістю 75 грн кожен, завдяки 29 благодійникам.

Фото без описуФото без описуФото без опису Фото без опису

Марафон благодійних заходів нещодавно прокотився і у будинках культури та сільських клубах громади, котрий працівники культури приурочили до Дня Незалежності України.

Завдяки зусиллям аматорських колективів під керівництвом директорів закладів культури, за підтримки відділу гуманітарного Пулинської селищної ради та Центру культури і дозвілля, вдалося провести колоритні музично-поетичні патріотичні заходи у різних населених пунктах громади та поповнити скарбничку спільного Благодійного рахунку, відкритого у громаді.

До Благодійних скриньок зібрали:

  • у Ялинівському сільському клубі – 5 500 грн;

  • у Івановицькому будинку культури – 3 500 грн (кошти спрямували на збір для придбання авто односельчанину);

  • у Староолександрівському будинку культури – 4 010 грн;

  • у Веснянському сільському клубі – 1 505 грн;

  • у Нарцизівському сільському клубі –  670 грн;

  • у Чернявському сільському клубі – 4 422 грн;

  • у Зеленополянському будинку культури – 1 900 грн;

  • у Видумському сільському клубі – 3 600 грн;

  • у Корчівському сільському клубі – 3 650 грн;

  • у Пулиногутському будинку культури 5 600 грн;

  • у Ягодинському сільському клубі – 2 170 грн;

  • у сільському клубі села Олізарка – 720 грн.

Ще 2 600 грн небайдужі жителі села та гості зібрали під час відкриття Української світлиці у Очеретянському будинку культури.

900 грн на Благодійний рахунок відправила підприємиця Ірина Панченко, які вдалося зібрати у благодійну скриньку, розміщену в майстерні, з них 500 грн – від благодійниці Залевської Г. М.

Фото без описуКрім цього, 400 грн зібрали працівники бібліотеки Пулинської селищної ради від продажу книг письменника, нашого земляка Івана Тичини під час проведення заходів до Дня молоді у громаді. Їх працівники книгозбірні передали на збір для придбання земляку із села Івановичі.

Як оголошувалося раніше, ще на 2 000 грн скарбничку благодійного рахунку поповнили посильні внески учасників та присутніх на патріотичному велопробігу, проведеному напередодні Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України.

Загалом, протягом серпня 2023 року, завдяки небайдужості мешканців громади вдалося задонатити на Благодійний рахунок 44 097 грн (не враховуючи кошти, спрямовані на придбання авто для Воїна-земляка із села Івановичі).

Щиро дякуємо усім і кожному, хто усвідомлює важливість кожної гривні, спрямованої на підтримку наших Героїв. Працюємо на Перемогу! Слава Україні!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь