Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На «Зоряному олімпі» засяяли імена понад 100 обдарованих та талановитих дітей громади

Дата: 25.08.2023 15:17
Кількість переглядів: 434

Наприкінці серпня педагогічні та учнівські колективи з усієї громади зібралися, щоб стати частиною педагогічної конференції та творчої зустрічі «Зоряний олімп» – свята  обдарованої дитини у Пулинській громаді.

Починаючи з 2018, на «Зоряному олімпі» відзначають найкращих учнів, які протягом навчального року гідно представили громаду на різноманітних конкурсах, олімпіадах, проєктах обласного та всеукраїнського рівнів.

Фото без описуУ День свята переможців, свята її величності науки, на «Зоряний олімп – 2023» зійшли понад 100 обдарованих та талановитих дітей громади, яких відзначили у 9 номінаціях: «Інтелектуальна гордість», «Творча особистість», «Юні декламатори», «Юні фотоаматори», «Юні художники», «Юні спортсмени», «Юні екологи», «Сузір’я талантів» та «Хореографія». Зазначимо, що окрім Грамот, усі номінанти отримали невелику грошову винагороду, відповідно до Положення про присудження премії обдарованим дітям та учнівській молоді, затвердженого рішенням виконавчого комітету Пулинської селищної ради №551 від 16.05.2023.

На початку заходу подякували Богу та Збройним Силам України за можливість відзначати урочистості нагородження кращих учнів громади. Хвилиною мовчання згадали Героїв і Героїнь, котрі віддали життя за Україну, за тих, хто вже ніколи не повернеться у стіни рідної школи, не стане поряд з однокласником, не побачить свого вчителя – усіх безневинно убитих дітей та дорослих, які загинули у цій страшній війні.

Зі сцени звучали слова вітань освітян з початком нового навчального року та побажаннями позитивних емоцій, вдячності від учнів та батьків, сил, наснаги і терпіння на тернистому вчительському шляху.

Очільник громади Олександр Гаврилюк, звертаючись до освітян громади, відзначив чітку тенденцію до покращення матеріально-технічного забезпечення закладів освіти за останні 5 років.

Фото без опису

«Зважаючи на побачене під час моніторингу готовності закладів освіти до нового 2023/2024 навчального року, чітко відслідковується відповідальність керівників закладів та колективів у підготовці до навчального року. Хочу подякувати кожному з вас, хто доклав максимум зусиль, щоб школи були підготовлені та стимулювали дітей до підкорення нових вершин, навіть у такий нелегкий час.

Щиру зичу Вам і надалі знаходити у собі сили і оптимізм передавати знання підростаючому поколінню, дбати про їх всебічний розвиток, підтримувати у складні часи та кожного року радіти їх новим злетам.  Миру, здоров’я та якнайшвидшої перемоги усім нам! Слава Україні!»

Начальник відділу освіти Наталія Опанащук презентувала узагальнені підсумки діяльності закладів освіти, відзначивши тенденцію до зменшення кількості школярів та вихованців у поточному та наступних роках, зокрема через демографічну ситуацію.

Фото без описуПрисутнім було також продемонстровано потужні результати роботи з облаштування та будівництва найпростіших укриттів, наявність яких є обов’язковою передумовою навчання офлайн. Також Наталія Опанащук висловила слова вдячності колективам закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти за активну і регулярну підтримку наших Захисників і Захисниць, як фінансово, так і смаколиками та благодійними заходами.

Слова вітань на честь обдарованих дітей та їх невтомних наставників звучали також від головного спеціаліста відділу освіти Пулинської селищної ради Світлани Онищук, провідного спеціаліста – Лариси Черниш, директора КЗПО «Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради» Оксани Василенко, випускника Вацлавпільської гімназії, засновника та директора міжнародної освітньої компанії БУКІ Вадима Синжерецького, благодійника Федора Мілевського. Не обійшлося, звичайно, і без подарунків.

Своїми виступами вражали глядачів запальні та енергійні вихованці «Зразкового художнього колективу» хореографічного колективу «Колорит» (художній керівник Максим Пташнюк), чуттєві Олена Загацька та Світлана Кучерук, а також Олександр Богатирчук, Назар Войтюк, Софія Лонська та талановиті виконавиці Яснополянського будинку культури.

Фото без описуУ рамках заходу вручили Дипломи випускникам хореографічного колективу «Колорит» та Подяки їх батькам.

Насамкінець, за традицією, заспівали «Ой у лузі червона калина».

Кажуть, не талановитих дітей просто не буває! Потрібно просто знайти у кожному ту саму родзинку, ту іскорку, яка коли-небудь виросте в зірочку і з роками з’явиться талановита особистість, а, може, і велика зірка!

Віримо: щороку Пулинський «Зоряний олімп» запалюватимуть ще більше зірочок.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь