Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

У музеї «Пулинські барви» експонується тематична виставка пленерних робіт митців Пулинського краю

Дата: 28.08.2023 08:31
Кількість переглядів: 403

23 серпня 2023 року відбулося відкриття виставки пленерних робіт митців Пулинського краю.

У залі музею можна ближче познайомитися із роботами знаного художника нашого краю Леоніда Фесенка та талановитого майстра Олександра Богатирчука, студенток та випускниць Пулинської мистецької школи – Софії Косенко й Анастасії Грибан, роботами молодих художників-аматорів та пленерними роботами вихованців художнього відділу мистецької школи.

Фото без описуУсі роботи відображають незвичайну красу Пулинського краю, його природи, своєрідної архітектури, яка змінюється та втрачається з часом.

Леонід Фесенко, під час відкриття виставки, наголосив, що кожна робота по-своєму відкриває різні куточки нашого краю, адже усі роботи писалися під час пленерів, у тому числі недільних. Відображаючи на картинах пейзажі різних населених пунктів громади: смт Пулини, сіл Цвітянка, Ужівка, Ясна Поляна, Мирне, Стара Олександрівка, Ясенівка, Сколобів тощо, ми залишаємо пам'ять та теплі спогади для майбутніх поколінь.

«Підходячи до картин відчувається їх живий дух та глибина душі митця, який її створив, - під час відкриття виставки зауважив селищний голова Олександр Гаврилюк. - Приємно, що у нашому краї є митці, котрі мають небачений талант та вміють передати найтонші деталі неповторних місць громади. Приємно також і те, що кількість цих митців, враховуючи підростаюче покоління та художників-аматорів, постійно збільшується. Ми пишаємося, що наша громада вважається художнім центром Житомирщини, а наш музей є унікальним в усій країні».

Нагадуємо, що виставка триватиме місяць. Тому запрошуємо поціновувачів прекрасного до перегляду!

Робочі дні: пн-пт з 8:00 до 17:00

Обідня перерва: з 13:00 до 14:00

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь