Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Мешканці громади активно долучилися до фоточеленджу, присвяченого Дню Прапора України

Дата: 25.08.2023 08:36
Кількість переглядів: 389

14 серпня 2023 року відділ гуманітарний Пулинської селищної ради та бібліотека Пулинської селищної ради анонсували про старт патріотичного фоточеленджу «Державний Прапор – прапор сили і добра» .

За умовами участі необхідно було до 23 серпня зробити фото (своє чи своєї родини) на фоні Прапора чи з Прапором, та надіслати його на електронну пошту бібліотеки або на вайбер.

Протягом 14-23 серпня дорослі та малі мешканці громади, поодинці чи сім’ями (або ж з колегами) ділилися своїми щирими фото у соцмережах, зробленими з любов'ю до одного з головних символів країни – Прапора – символу боротьби і незламності країни, національної єдності, честі та гідності.

Фото без описуУсі надіслані фото були опубліковані на сторінці бібліотеки Пулинської селищної ради під хештегом #ПрапорСили.

У День Незалежності України було визначено фото переможця, яке набрало найбільше вподобайок. Найбільше сердечок набрало фото Дмитра Хоменка, який отримав пам'ятний сувенір "Прапор України до Дня Перемоги" в банці.

Фото без описуНехай синьо-жовтий стяг і надалі вселяє у серця українців гордість та спонукає на нові подвиги заради своєї Батьківщини.

Бережімо наш Державний Прапор, який невдовзі майорітиме над усією суверенною та незалежною європейською Україною!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь