Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

На черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини розглянули ряд важливих питань

Дата: 18.08.2023 13:50
Кількість переглядів: 230

У п’ятницю, на черговому засіданні комісії з питань захисту прав дитини виконавчого комітету Пулинської селищної ради присутні члени комісії розглянули 4 питання порядку денного.

З метою здійснення соціального захисту дітей громади, результативного вирішення проблем виховання та всебічного розвитку дітей, члени комісії розглянули питання про стан виконання батьківських обов’язків відносно малолітніх дітей, а також вивчили 3 висновки про стан утримання, навчання та виховання дітей, позбавлених батьківського піклування.

Крім цього, у ході засідання затвердили 4 індивідуальні плани соціального захисту дитини, яка перебуває у складних життєвих обставинах, дитини, яка залишилася без батьківського піклування, дитини-сироти, дитини, позбавленої батьківського піклування.

Заслухавши інформацію спеціалістів служби у справах дітей Пулинської селищної ради Оксани Пітри та Тетяни Андрійчук, члени комісії не підтримали проєкт рішення щодо доцільності позбавлення батьківських прав відносно малолітньої дитини.

Значну частину часу приділили зверненню щодо неналежного виконання батьківських обов’язків відносно малолітньої дитини та вжиттю негайних заходів, з метою контролю стану утримання та проживання дитини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь