Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

Живим коридором, встеленим квітами громада стрічала загиблого військового медика Микиту Куропаткіна

Дата: 17.08.2023 16:59
Кількість переглядів: 280

17 серпня 2023 року – стало ще одним скорботним днем для мешканців Пулинської громади, які зі сльозами на очах, навколішки, у смт Пулини, с. В'язовець та с. Кошелівка, стрічали справжнього Героя – Микиту Денисовича Куропаткіна.

Військовий парамедик загинув 12 серпня 2023 року, під час виконання бойового завдання на Запорізькому напрямку.

В останню путь провести Героя, котрий рятував життя пораненим побратимам, прийшли друзі, односельці, керівництво громади та усі, хто знав і шанував Воїна миру, який близько 8 років свого молодого життя присвятив боротьбі проти окупантів.

Біля будинку, де проживав Воїн, звучали слова скорботної підтримки згорьованим матері та дружині нашого Героя, двом осиротілим синам Іллі та Олександру, родині та друзям від настоятеля Пулинського храму Святого Миколая Сергія Янчука, який відправив заупокійну молебень, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергія Мурзакова, старости Кошелівського старостинського округу Станіслава Климчука, військових побратимів.

Після прощання біля будинку Захисника у с. Кошелівка, траурна процесія рушила до Смолянського військового кладовища у м. Житомир, де Микиту Куропаткіна похоронили з усіма військовими почестями.

Дорогі рідні, у цей надскладний час, ми сумуємо разом з Вами, підтримуємо в годину скорботи. Нехай душа загиблого Воїна знайде вічний спокій, а Господь прийме, де праведні спочивають!

Світлий, добрий спомин про звитяжного Захисника України, нашого земляка Микиту Куропаткіна, назавжди залишиться в наших серцях та спогадах!

Вічна та світла пам’ять Герою!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото надані "Редакція-медіацентр "Вісті""

Фото без опису Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь