Пулинська громада

Житомирська область, Житомирський район

До уваги любителів риболовлі! З 15 серпня по 30 вересня заборонено вилов річкових раків!

Дата: 15.08.2023 16:01
Кількість переглядів: 800

З 15 серпня по 30 вересня 2023 року, з метою збереження популяції річкових раків та забезпечення їх охорони у період другої линьки у внутрішніх рибогосподарських водних об’єктах, підконтрольних Управлінню Державного агентства меліорації та рибного господарства у Житомирській області, встановлюється заборона на будь-який лов річкових раків.

Закликаємо громадян бути відповідальними та дотримуватися встановленої заборони на вилов водних біоресурсів. У разі виявлення порушень, особи будуть притягнуті до відповідальності згідно з нормами чинного законодавства.

Про всі факти порушень, просимо невідкладно повідомляти на «гарячу лінію» Житомирського рибоохоронного патруля: (067) 414-60-74 або  на «гарячу лінію»ДЕРЖРИБАГЕНТСТВА: 0 (800) 50-52-50.

Довідково: Причиною линьки раків є їх ріст та розвиток. Панцир у них надзвичайно міцний, він заважає повноцінно рости, тому процес його скидання є необхідним для розвитку особин. Під час линьки членистоногі скидають не лише панцир, а й хітинову оболонку очей та зябер. Линяють раки не у норах, а на відкритому просторі, тому в цей період вони найбільш вразливі та незахищені.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь